KIM TESTIRA; Oskar&Ellen BOŽIČKOVA DELAVNICA

Pozdravček mamice! V soboto sva s Kim prejeli zanimiv paketek, ki nama ga je poslala OTROŠKA SPLETNA TRGOVINA  http://lly.si/ . Bilo je re...

Pozdravček mamice!
V soboto sva s Kim prejeli zanimiv paketek, ki nama ga je poslala OTROŠKA SPLETNA TRGOVINA http://lly.si/.
Bilo je res zelo prijetno presenečenje, seveda za mojo Kim, mami pa jo je z veseljem opazovala in se z njo veselila.

Otroška spletna trgovina SILLY je čudovita trgovina za naše dojenčke in malčke, polna stvari ki jih tako ne boste mogli kupiti. V njej boste našli prav vse od igrač, stvari za hranjenje, do modnih dodatkov, stvari za sobico, do poganjalcev in skirojev. 

Kim je že v velikem pričakovanju vseh 3 mož, seveda se najbolj veseli Božička. In prav včeraj je dobila čudovit paketek v katerem se je skrivala BOŽIČKOVA DELAVNICA by OSKAR&ELLEN, izdelana na Švedskem. 
Priznam da je bilo včerajšnje veselje izredno veliko. 


V samem paketku se je nahajala Božičkova hišica in naj povem, da je vsaka igrača posebej iz blaga in izredno prijetna na dotik in v hišici so se skrivali 3je škratki pomagalčki, jelenček, vrečka s 3 darili, božičkove sani in seveda Božiček sam. :)Sama sem bila navdušena nad igro moje Kim, izredno lepo se igra igro vlog. Zato res toplo priporočam igro oz. igračo vsem mamicam. Res je zelo primerna za Božični čas in za božičkovo darilo. :)
Moja Kim je res navdušena nad igračo, vse like vzame s seboj ko gre spančkat in nikakor se jh ne naveliča. Igračo lahko kupite tukaj http://lly.si/collections/igra-vlog/products/bozickova-delavnica.
Njena cena pa je točno 46,00€. 
Trgovinico Silly pa lahko najdete tudi na njihovi FB strani https://www.facebook.com/www.lly.si

Pozdravčki, mamica & Kim!

 

You Might Also Like

2 komentarji