LEKOBEBA; Kremica za mrzle in vetrovne dni

Pozdravček mamice! Tokrat sem ponovno pisala o kozmetičnem izdelku za naše najmlajše. LEKOBEBA mi je v test poslala KREMICO namenjeno za...

Pozdravček mamice!
Tokrat sem ponovno pisala o kozmetičnem izdelku za naše najmlajše.
LEKOBEBA mi je v test poslala KREMICO namenjeno za obraz in telo.

LEKOBEBA, gre za kozmetiko, ki tamelji na res enostavni sestavi, z visoko vsebino naravnih sestavin. Več si lahko preberete tukaj http://www.lekobeba.si/

SESTAVINA KREME;  Glavni sestavini sta mandeljevo olje in čebelji vosek. Poleg glavnih sestavin pa vsebuje tudi ognjič, kamilico in dekspantenol, ki dobrodejno vpliva na kožo, jo spodbuja in jo obnavlja, poleg vsega pa jo mehča in deluje antiseptično. Izredno primerna za nego suhe in hrapave kože prav v vseh starostnih obdobjih. 

KAJ KREMICA OBLJUBLJA: Kot ste že razbrali iz naslova, kremica obljublja izredno zaščito suhe kože, pred mrazom in vetrom. 

ZANIMIVOST: Primerna je tudi za nego moške občutljive kože obraza po britju.MOJE MENENJE IN UPORABA

S Kim sva kremico uporabljale za nego obraza, kot sem že v prejšnjem postu objavila, ima Kim izredno suho, hrapavo in ob tem tudi srbečo kožo, nagnjeno k dermatitisu. 
Krema je na izgled zelo gosta in hkrati se kar težko razmaže, Ne vsebuje nobenih dišav, vsaj vohati jih ni. 

Po nanosu je koža na obrazu dobila nekakšen zaščitni sloj, tako je bilo čutiti. Je dovolj mastna, a ne preveč. Na obrazu male Kim s je obdržala še čez dan. 
Po uporabi kremice je bilo čutiti, voljnost in mehkobo obrazne kože, kar me je res navdušilo.
Z veseljem jo uporbljava dalje. Lekobebo najdete tudi na njihovi FB strani https://www.facebook.com/lekobeba.lekovita/.

Pozdravčki, Sandra!

You Might Also Like

0 komentarji