myNuti; NELLY in prijatelji, MULTIVITAMINI ZA OTROKE

Pozdravček mamice! Pred kratkim sem v nagradni igri podarila myNuti, NELLY IN PRIJATELJI ---> MULTIVITAMINI ZA OTROKE . Testirala pa jih...

Pozdravček mamice!
Pred kratkim sem v nagradni igri podarila myNuti, NELLY IN PRIJATELJI ---> MULTIVITAMINI ZA OTROKE. Testirala pa jih je tudi moja Kim.

Prejšnje leto je bila Kim res ogromno bolana, prav na vsake 14 dni sva bili doma, no kaj hujšega ni bilo, ponavadi kakšna viroza. 
Letos pa je zgodba popolnoma drugačna in Kim je res zelo zdrava, no trenutno nam teče malo iz noska in občasno malo pokašlja, a ni hudega.
A kljub temu, sva se odločili da testira Kim vitaminčke.Gre za gumi vitaminčke, nekašne bonbončke, različnih oblik, ki vsebujejo vitamine in minerale potrebne za krepitev otrokovega imunskega sistema. V embalaži se skriva 50 želejčkov.

Kar me je najbolj navdušilo je to da vsebujejo samo NARAVNA BARVILA, kot je kopriva, špinača, korenjček in žafranika. So SADNEGA OKUSA; pomaranča, limona, jabolko, grenivka in jagoda z malino. 

Vsebujejo vitamine B,C,E, ki prispevajo k normalni funkciji imunskega sistema. 

Kim je dnevno jemala 1 vitaminček, tako kot piše tudi v navodilih, čeprav sva včasih imele borbe, ker so ji bili tako všeč, da je hotela več kot enega. :)

Izdelke myNuti, lahko kupite v Tuš drogerijah in v  DM-u in seveda tudi v Lekarnah po Sloveniji.
Prav tako pa lahko vitaminčke kupite na uradni strani http://www.bitax.si/prehranska-dopolnila/my-nuti-multivitamini-za-otroke-3-50-zelejckov.
Lp,Sandra

You Might Also Like

0 komentarji