TRUDI otroška kozmetika #2

Pozdravček mame! Se spomnite moje prve objave o otroški kozmetiki TRUDI ? Če si je še niste prebrale, jo lahko preberete tukaj   http://ww...

Pozdravček mame!

Se spomnite moje prve objave o otroški kozmetiki TRUDI? Če si je še niste prebrale, jo lahko preberete tukaj http://www.modernamama.si/2016/04/trudi-otroska-kozmetika.html.
Tudi danes bom pisala o tej otroški kozmetični znamki, a tokrat o njihovih drugih izdelkih.
Njihova izbira je res pestra in tudi zelo kvalitetna.

Kim so poslali 5 izdelkov in enega za mami. Sama sem prejela Intimno milo znamke Novelty, ki ga prav tako nudijo na njihovi spletni strani http://trudi-kozmetika.si/.
O izdelku pa bom pisala na svojem drugem blogu http://www.angelbeauty.si/.TRUDI NATURE; Zaščitna krema 100ml & Čistilni robčki 64 kosov

ZAŠČITNA KREMICA ob menjavi pleničk. Čeprav Kim nima več pleničk, že od njenega drugega leta starosti, smo kremico že zaradi samih dobrih sestavin uporabili za druge dele telesa.
Za zaščito rokic, stoplc in tudi obraz sva namazale.
Sestavine so res enkratne in kaj točno vsebuje si lahko prebereš tukaj http://trudi-kozmetika.si/nega-telesa/trudi-nature-za-itna-krema-100-ml.

ČISTILNI ROBČKI 64 kosov
Mislim, da Trudi robčki zmagajo. Zame so od vseh robčkov najboljši. So redni obiskovalec moje torbice, ko se seveda potepam s Kim. Izredno so navlaženi in dišijo čudovito. 
Edino kar bi si želela, bi bilo to da bi bili v manjši embalaži, da bi bili bolj praktični.
http://trudi-kozmetika.si/nega-telesa/trudi-nature-istilni-rob-ki-64-kos
ODIŠAVLJEN BALZAMIČNI GEL Z IZVLEČKI 70ml
Izdelek, ki je idealen ko je na pohodu prehlad ali viroza. Kim ga je prejela pravi čas, saj je bila prav takrat prehlajena, kašelj in smrkanje je blažil prav balzamični gel.
Sam gel je obogaten z esencami kamilice, brinja, ter medu evkaliptusa. Idealno!
Deluje izredno pomirjajoče.
http://trudi-kozmetika.si/balzami-ni-gel/trudi-odi-avljen-balzami-en-gel-z-izvle-ki-70-mlTEKOČE MILO S CVETLIČNIM MEDOM 500ml
Top! Tega si je pa skoraj mami celega privoščila. Nežen za kožico in diši prečudovito.
Zelo je parktičen, saj ima super dozator. Pa še veliko ga je in imamo ga res dolgo, saj se veliko peni in tako ga porabimo res minimalno.
http://trudi-kozmetika.si/mila-in-amponi/trudi-teko-e-milo-s-cvetli-nim-medom-500-mlVLAŽILNO IN HIDRATANTNO MLEKO 250ml
To vlažilno mleko smo seboj imeli na morju in nam je zelo prav prišlo. Uporabili smo ga po vsakem tuširanju, saj je kožico po sončenju lepo navlažilo in ni bilo sledi o suhosti kožice.
http://trudi-kozmetika.si/mila-in-amponi/trudi-latte-detergente-idratanteTe čudovite motivacijske kartice za otroško sobico si lahko kupite tukaj http://www.deko-svet.si/.

LP, Sandra

You Might Also Like

0 komentarji