UTRINKI DRUGEGA LETOŠNJEGA DOPUSTA

Pozdravček mamice! Mi smo nazaj iz našega drugega ob morskega dopusta. Tokrat smo se potepali v Biogradu na moru. Če ste me že prejšnji t...

Pozdravček mamice!

Mi smo nazaj iz našega drugega ob morskega dopusta. Tokrat smo se potepali v Biogradu na moru.
Če ste me že prejšnji teden spremljale na socialnih omrežjih, potem veste da smo uživali, vsaj po slikah sodeč.
V Biogradu smo bili že 2 drugič, prejšnje leto smo bili v septembru, letos pa smo se odločili kar za julij, tja pa bomo ponovno zašli tudi letos v septembru.

Nad Biogradom smo navdušeni, tako nad plažami, kot tudi nad samim mestom.
Do zdaj smo obiskali 3 različne plaže in za 2 sem prepričana, da so idealne za male otroke.
Na voljo je peščena plaža, ubistvu je mivka samo v vodi, zunaj na plaži pa boste našli drobne kamenčke. Ta plaža je najbolj primerna za naše najmlajše, saj hodiš in hodiš in je voda še kar nizka.
Okoli je ogromno lokalčkov s hrano in pijačo, veliko se dogaja, a plaža je noro nabita, kar me je zelo zmotilo. Sence ne boste našli.
Na glavni plaži je prav tako prijetno, le da so na plaži in v morju večji kamenčki, kar pa ni tako prijetno. Tudi tukaj senčke ne boste našli.
Smo pa letos našli tisto pravo plažo, na kateri so res drobni in nogicam prijetni kamenčki, kateri so tudi v vodi. Gužva ni prevelika in tudi senčka se najde.
Sami smo v največji vročini hodili počivat v apartma.

Iskreno, Kim je bila letos na morju izredno pridna, še sama ne morem verjeti.
Najbolj sem se bala teh nabito polnih štantkov, ki ponujajo celo vrsto igrač. A Kim naju je zelo presenetila in niti enkrat ni zatrmarila, da bi kaj hotela imeti. Res sva imela izredno srečo. :)

Nekaj fotografij sem naredila tudi z fotoaparatom in z veseljem jih delim z vami.
You Might Also Like

0 komentarji