PRVIČ V KINO

Pozdravček mamice! Po dolgem času se javljam z objavo PRVIČ V KINO. Kot ste se že verjetno nekatere opazile sem se s Kim prejšnji potepal...

Pozdravček mamice!

Po dolgem času se javljam z objavo PRVIČ V KINO.
Kot ste se že verjetno nekatere opazile sem se s Kim prejšnji potepala v Kinu.
Priznam, da sem bila najprej zelo v dvomih ali je to že pravi čas, da Kim peljem v kino.
Kim je punčka, ki jo ne zanimajo risanke in televizija, najraje na tablici pogleda Mašo in Medveda ali pa pujso Pepo in to je največ 30min. 
Pa ne da bi ji to prepovedovala, ampak ona uživa ko smo skupaj zunaj, ko se vsede na kolo, poganjalca ali pa na skiro. Uživa, ko je z atijem in mamico na kavici in na igralih.

Veliko mamic sem spraševala za mnenje in veliko jih je omenilo, da je to pravi čas.
Ker sem zadnje čase veliko delala in se posledično zelo malo videla s Kim, sem se odločila da jo le razveselim z obiskom kina.
Izbrala sem risani film ŽIVLJENJE HIŠNIŠ LJUBLJENČKOV in izbrala sem ga prav zato, ker je Kim nora na živali, na splošno na kužke.

Prišel je torek in dan za kino. Ko bi vedeli kako je bila vesela, ko sem ji omenila, da jo peljem v kino. Prvo vprašanje je bilo: '' Bom lahko dobila kokice? '' To je bil res pravi dogodek za njo in seveda tudi zame, saj obožujem risanke. :)
Pri obisku se je nama pridružila tudi Kimina prijateljica Nežna in njena mama in za prijateljici je bil to prvi obisk kina.
Seveda sem Kimi ustregla in ji kupila kokice in tudi Coca-Cola (vse je bilo v stilu filma). To je bilo veselje! Ni manjkalo niti slikanje.
Med samim filmom sva se noro smejali in celo primiru je sedela 1 uro, no potem pa je bilo treba lulat in začelo se je spraševanje ''Mami kdaj bo konec?'' 
Vse skupaj, s pred filmom o Minionih je trajalo urco in pol. 

Moram jo res pohvalit, za prvič je bila super! 
Počasi že načrtujeva ogled kakšne nove risanke.

Kim na slikici nosi sandalčke iz Massa in oblekico iz Primarka.
Kako pa ste ve doživele prvi obisk kina?
You Might Also Like

1 komentarji