Babypark.si; ORGANSKA KOZMETIKA

Pozdravček mamice! Pred kratkim sem prejela paketek ORGANSKE KOZMETIKE, katero mi je poslala otroška spletna trgovinica  http://www.babyp...

Pozdravček mamice!

Pred kratkim sem prejela paketek ORGANSKE KOZMETIKE, katero mi je poslala otroška spletna trgovinica http://www.babypark.si/
Paketka sem se res zelo razveselila, saj je koža moje Kim izredno občutljiva, suha in nagnjena k alergijam. Glede tega hodi čisto po mojih stopinjah, saj imam tudi sama s kožo in alergijami kar nekaj problemov. Obe imava alergijo predvsem na sladkarije in sokove, ki vsebujejo konzervanse, aditive, emulgatorje... 
Je pa njena kožica v zimskem času še toliko bolj suha in občutljiva.

V paketku se je skrival LOSJON ZA TELO in MAZILO ZA PRSNI KOŠ.


LOSJON ZA TELO 250ml

Prijetna embalaža, ki je izdelana iz 100% recikliranega materiala. To je bila prva stvar, ki me je navdušila. Losjon vsebuje več kot 90% organskih sestavin. 
Glavni sestavini sta ORGANSKA ALOE VERA in HRANLJIV IZVLEČEK POMARANČNIH CVETOV. NE vsebuje alkohola, parabenov, sintetičnih dišav ali barvil. 

Nanaša se super in se lepo maže po telesu. Hitro se vpije in kožica moje Kim je bila po uporabi res mehka, voljna in seveda ni bilo sledi o suhosti. Losjon je tako lepo nahranil kožo, da je bilo potrebno le enkrat tedensko mazanje telesa. Losjon je brez vonja in je bele barve. 

Poleg vsega me je pa najbolj navdušila cena, ki je za organsko kozmetiko zelo dobro dostopna.
Izdelek lahko kupite le za 9,80€. 
http://www.babypark.si/losjon-za-telo-bb.html

MAZILO ZA PRSNI KOŠ 50ml

Pred nami je čas prehladov in bolezni, zato takšni izdelki vedno prav pridejo v jesensko/zimskem času. Govorim o mazilu za prsni koš, ki pripomore k čiščenju dihalnih poti in pomaga da vaš otrok lažje diha. 
Ima kar 2 zelo dobri sestavini: ROŽMARINOVO in EVKALIPTUSOVO ETERIČNO OLJE.
Tudi ta izdelek je BREZ parabenov, sintetičnih dišav in mineralnih olj. 

Kim je bila v tem času, ko so že na pohodu bolezni, bolna le 1x in takrat je mazilo bilo zelo koristno.
Po tuširanju in pred spanjem sem ji tanek sloj mazila namazala na prsni koš in med lopaticami,tisto noč je spala je kot ''dojenček'. Diši zelo prijetno. 

Kupite ga lahko tukaj http://www.babypark.si/mazilo-za-prsni-kos.html, za ceno 14,60€.

Moram pa omenit še te čudovite kartice, ki zelo lepo pašejo v otroško sobico. No to mene še čaka, ko seveda opravimo nakup stanovanja in Kim in novi član dobita svojo sobico. 
Skratka, te čudovite kartice lahko kupite v spletni trgovini http://www.deko-svet.si/.

Pozdravčki, Sandra!

You Might Also Like

0 komentarji