GUMBEK; Prvi kompletek za novega družinskega člana

Ojla mamice! Mislim, da nas je veliko mamic ki zelo rade nakupujemo za naše otroke, je tako? Tudi sama včasih kupim kaj nepotrebnega, no ...

Ojla mamice!

Mislim, da nas je veliko mamic ki zelo rade nakupujemo za naše otroke, je tako?
Tudi sama včasih kupim kaj nepotrebnega, no če je pa vse tako lepo. Niti nočem razmišljati o tem kako se spraviti v shooping za dojenčka, to bo cel projekt...mislim da bo boljše da gre moj dragi z mano da me drži nazaj...hahaha. 
Sem pa seveda vesela in hvaležna vsakega novega sodelovanja in tokrat sem bila presrečna sodelovanja z spletno trgovinico http://gumbek.si/.
Gumbek je delavnica, za katero se skrivajo zelo kreativni izdelovalci, navdušena sem!

Pred kratkim pa sem dobila paketek presenečenja, v katerem so se skrivala prva oblačilca še za nerojenega srčka. Ob odprtju paketka sem se dobesedno stopila in zaljubila, kar se je skrivalo notri je bilo pravo presenečenje.
Poleg čudovite kapice, so se v paketku skrivale mini baggy hlačke. Kombinacija bele in svetlo modro-zelene barve je bila popolna. Piko na i pa so naredile male vzorčaste živalice.

Skartka, mene so navdušili in sigurno se še obrnem na njih, tako za mojo Kim kot tudi za mlajšega člana. Vse pohvale Gumbku.
Vi pa jim le podarite like na njihovi FB stani https://www.facebook.com/ateljegumbek/.You Might Also Like

0 komentarji