OWLIE BOWLIE: Idealno darilo za decemberske dni

Pozdravček mamice! Ste opazila, da zadnje čase pogosto pišem o čudovitih ročno izdelanih dodatkih za otroke? Ne morem se jih nagledati, k...

Pozdravček mamice!

Ste opazila, da zadnje čase pogosto pišem o čudovitih ročno izdelanih dodatkih za otroke?
Ne morem se jih nagledati, ker so res izjemni. Vedno bolj se nagibam k tem, da je treba močno podpreti slovenske izdelovalce. Tokrat z veseljem podpiram eno iz med najljubših podjetij med mamicami oziroma družinami, govorim o znamki OWLIE BOWLIE.
O njih sem na blogu že pisala in sicer v mesecu februarju in če si objave še niste prebrali in pogledali, si jo lahko ogledate na naslednji povezavi goo.gl/1w10W3Več o njihovi veliki izbiri pa si lahko pogledate na njihovi spletni strani in tam artikle tudi naročite, http://www.owliebowlie.com?afmc=1d.

Tokrat so prešli še na večji nivo in na trg poslali še boljše in novejše izdelke. Pred nami je mesec december, mesec obdarovanja in te izdelki, ki jih vam bom predstavila v današnji objavi, so idealni za darilca našim malčkom
No, da ne bo pomote, artikli so enkratno darilo tudi v drugih letnih časih in seveda v času rojstnih dni. Moja Kim je predvsem špangice nosila v poletnem času. Tokrat pa bodo decembra njene laske krsile bleščeče in žive barve špangic.
Ste opazili te čudovite škatljice oziroma embalaže v katerih se skrivajo otroški modni dodatki?
No, to je ena iz med njihovih novosti. Ko boste naročali, boste izdelek prejeli v prav takšni škatljici. 
S Kim sva prejeli 2 trakca za laske, 3 špangice in pa enega metuljčka, ki je načeloma namenjen fantkom. Priznam, vzela sem ga za to, ker iskreno čutim da pod srčkom nosim fantka. Točno kaj se skriva v trebuščku, pa bomo izvedeli v mesecu decembru, a sem nekako prepričana da je resnično fantek. Prav ta metuljček pa je njihova druga novost, ki je prišla v prodajo šele 20.11.2016. 
Iskreno, to bo šlo kot za ''maslo''. Bravo Owlie Bowlie. 

Na njihovi spletni strani boste našli kar lepo zbirko barv, tako živih kot tudi umirjenih, za vse okuse nekaj.
Sama sem si trakce želela v bolj toplih in pastelnih tonih in tako sem izbiro prepustila kar Anji in Anja, zelo dobro si izbrala. Špangice sem izbrala v živih in bleščečih barvah, saj je december čas bleščanja. Metuljčka pa sem izbrala v rjavi barvi, z dodatkom srebrne, imam občutek da se bo v tega metuljčka ''zaljubil'' moj partner. :)
Naredila sem tudi celo serijo slikic in upam da vas prepričam v ta nakup in tako podprete domače izdelovalce.Zelo sem vesela, da ima moja Kim tako lepe in dolge laske in da mi v mejah normale pusti delati frizurice in prav te špangice bodo pika na i v njenih laskih. 
Komaj čakam, da ji pokažem paketke, saj je zelo vesela ko ji rečem da ji je poštar prinesel paketek. 

Owlie Bowlie pa z všečkom podprite na njihovi Fb strani https://www.facebook.com/OwlieBowlie/.

Hvala za pozornost, Sandra!

You Might Also Like

0 komentarji