Rebamboo Kompletek za male lačne navihančke

Pozdravček mamice! Pred vami je nova objava in sicer o super REBAMBOO kompletku za male lačne navihančke.  Mogoče vam še nisem omenila, ž...

Pozdravček mamice!

Pred vami je nova objava in sicer o super REBAMBOO kompletku za male lačne navihančke. 
Mogoče vam še nisem omenila, že kar nekaj časa nazaj sem postala ambasadorka bambusovih izdelkov, katere lahko kupite v spletni trgovini http://www.rebamboo.com/.
Na koncu objave boste zasledile, še kodo katera vam nudi popust na določen kompletek, tako da le berite dalje. 

Kaj je Rebamboo?
Gre za izdelke iz bambusa, za nekakšno eko posodo. Gre za posodo s katero enako delate, rokujete kot z drugimi običajnimi artikli, položite jo lahko tudi v pomivalni stroj, ne da bi jo ob tem lahko poškodovali.
Na voljo je veliko izdelkov iz bambusa, tako za odrasle, kot tudi za otroke. 
Poleg teh izdelkov boste našli še čudovite dekorativne lučke za otroško sobico ali na splošno za dekoracijo vašega najljubšega prostora. Ne spreglejte pa tudi dišeče svečke in pa retro printe, ki bodo popestrili vašo sobo. 


Kot vidite je Kim prejela super cute 3 delni kompletek, ki vsebuje KROŽNIK, GLOBOK KROŽNIK in KOZARČEK. Poslikava je res prisrčna, flamingo in pandica popestrita prav vsak obrok.
Kim kompletek obožuje, za njo je hrana še slajša. 

Cena kompleta znaša 19,95€ in ga lahko kupite tukaj http://www.rebamboo.com/eko-otroski-jedilni-set. Na voljo je več različnih in prav vsi so posebni na naše najmlajše. 
Kodo za 15% popust: RE-OTROŠKI
Kodo lahko koristite 2 dni, se pravi do 6.11.2016 in sicer na kompletek LAČNI NILSKI KONJ.


Lp, mamica!

You Might Also Like

0 komentarji