SREČKA NOSEČKA: 19 teden je poln presenečenj

Pozdravček mamice! Najprej bi se vam res lepo zahvalila ker me tako v velikem številu spremljate. Hvala za vsak like in komentar na Fb-ju ...

Pozdravček mamice!

Najprej bi se vam res lepo zahvalila ker me tako v velikem številu spremljate. Hvala za vsak like in komentar na Fb-ju in opažam, da so najbolj brane objave prav te o SREČKI NOSEČKI
Se vam že kar nekaj časa nisem oglasila z mojimi dogodivščinami, zato je čas da ponovno napišem kakšno objavo kako poteka nosečnost.
Včeraj se je začel 19 teden nosečnosti, joj kam ta čas tako hiti...še 1 teden pa bo tukaj že 5 mesec, to je res noro. Že komaj čakam morfologijo, ki jo imam 20 decembra. 

ČUDOVITE NOVIČKE
Včeraj sem začutila prve brcike. <3 Najlepši občutek, res da so še čisto blage brce, zato jih Kim in ati še ne čutita. Se pa zelo veselim da jih bosta tudi ona dva začutila kar kmalu.
Kim je res že nestrpna in komaj čaka prihod novega člana. Ne mine dan da ne bi trebuščku dala poljubčka in ga pobožala. Ima pa tudi zelo lepo rutino, vsak dan po tuširanju mi namaže trebuščka.
Joj tako je prisrčna. <3
Nisem vam omenila, da smo že izbrali imena. Kim je izbrala za punčko, za fantka pa sem izbrala jaz, ati pa se je z izborom celo strinjal. Priznam, da sem mislila da bo res težka izbira, a je bila noro lahka.
Vem da vas firbec matra, a to pa ne bom izdala, naj bo presenečenje.

TEŽAVE
V 18 tednu sem imela nekaj problemov s prebavo. Tako me je zaprlo, da sem mislila da bom od bolečin v trebuhu umrla. Dobesedno! Potem sem večino jedla samo tekočo hrano, veliko popila Donata in sedaj prebava šiba tako kot mora. 
Išias, zaradi katerega sem na bolniški, še kar nagaja. Občasno me boli res cela desna noga. 
Veliko moram počivati in potem kar gre. Bolniško so mi na komisiji podaljšali, zato sem si kar oddahnila, prav paše biti doma. 

APETIT
Opazila sem zadnje, da mi je zadnje 3 dni upadel apetit, veliko hrane mi smrdi.
Včeraj sem nama s partnerjem pripravila res slastno solato, pomoje sem jo v usta nesla 5x in nato sem zaključila. Vse se mi je gabilo, vse je imelo čuden okus. Počutila sem se kot v začetku nosečnosti.
Upam da bo to hitro mine, da lahko normalno spet jem.


Tako, javim se ponovno če kakšna 2 tedna, ko bo kaj novega. :)

You Might Also Like

0 komentarji