SREČKA NOSEČKA: Težave niste dobrodošle

Pozdravček mamice! V Kranju se končno kaže malo sončka in res me je spravil v dobro voljo, ne glede na to da sem bila malo pred tem zelo p...

Pozdravček mamice!

V Kranju se končno kaže malo sončka in res me je spravil v dobro voljo, ne glede na to da sem bila malo pred tem zelo potrta. V ponedeljek sem dopolnila točno 4 mesece in z njim je prišla nova nosečniška težava. 
Prva nosečnost je potekala res super, na vidiku ni bilo nobenih težav. Edina težava, ki se je pojavila v prvi nosečnosti je bil Išias, kateri me je za 2 tedna položil v posteljo.

Sedaj, v drugi nosečnosti je zgodba popolno drugačna. Že sama nosečnost se je začela s slabostmi, katerih v prvi ni bilo ne duha ne sluha. No, to je kar hitro minilo. 
Me pa že od začetka spremlja utrujenost, zaspanost, čisto sem brez energije. 
Poleg utrujenosti, se včasih počutim kot babica stara 80 let, ko jo dejansko bolijo vse kosti (medenica, kolki, hrbet, križ). Premikam se kot polž. :)
Sedaj ko sem dopolnila 4 mesece, se je utrujenost malenkost umirila, vendar je nov mesec s seboj prinesel novo nevšečnost. 

Že nekaj noči (dogaja se ponoči) se mi dogaja, da otekam v roke (prste). Ponoči se zbudim in mi prste dobesedno ''zateguje''. Danes zjutraj pa sem se zbudila vsa zabuhla v obraz in še zdaj ko je ura 9.00 zatečenost še ni popustila. Srčno upam da čim prej mine, saj me je res zamorilo in spravilo v slabo voljo.
Očitno je prva nosečnost res prelepo potekala, da bi bilo pri drugi enako.
Pravim si, dokler je samo to je še ok, važno je da je otrok zdrav in tako tudi jaz.
Se bom pač sprijaznila in poskusila tako živeti še nadaljnih 5 mesecev. Mamice, kako ste se ve spopadale z vsemi težavami?

Lp, Sandra

You Might Also Like

0 komentarji