Blackbear&Whitebear; NE MOREM SE UPRETI

Pozdravček mamice in nosečke! Pred kratkim sem našla enkratno, otroško spletno trgovinico http://www.bbandwb.com/  BLACKBEAR & WHITEBE...

Pozdravček mamice in nosečke!

Pred kratkim sem našla enkratno, otroško spletno trgovinico http://www.bbandwb.com/ BLACKBEAR & WHITEBEAR. 
Zaljubila sem se na prvi pogled. Oblačila, blazinice, obutev, ki jih skriva ta trgovina so perfektne in ob prvem pogledu so me pustile brez besed. Izbrala sem 2 artikla HI BEAR PULLOVER & BABY FOREST LEGGINGS.

Ko pa sem izdelka prejela, sem v momentu začela topiti in takrat so nastopili hormončki, v očeh so se pojavile solzice sreče. Artikli so res unikatni in meni verjemite, da vas bodo očarali.
Takoj ob prejetju sem oblačilca poslikala in nemudoma poslala partnerju in mami in prav oba sem navdušila. Mama je takoj vedela kaj imam v mislih, to da bo otrok iz porodnišnice odšel prav v teh oblačilih. Seveda, če sem bila pa tako očarana. 

Glavni akter je seveda črno-beli medo, ki se nahaja na vseh oblačili in oblačilom da tisto piko na i. 
Oblačila so ročno delana in vse ilustracije na oblačilih so iz pod rok mlade punce. 
Vse pohvale Neja!

Našli jih boste na njihovi FB strani https://www.facebook.com/blackbearandwhitebear/, kjer jim z veseljem podarite LIKE. Ne smem pa pozabiti niti na njihov INSTAGRAM profil, ki je poln ilustracij in izdelkov https://www.instagram.com/blackbear_whitebear/.

You Might Also Like

0 komentarji