BUTTERS; Belly Butter

Pozdravček mamice in nosečke! Se v nosečnosti spopadate s strijami? Potem je ta objava popolnoma zate/za vas.  Sama (trkam) nisem nikoli ...

Pozdravček mamice in nosečke!

Se v nosečnosti spopadate s strijami? Potem je ta objava popolnoma zate/za vas. 
Sama (trkam) nisem nikoli imela problemov, tudi v prvi nosečnosti me je reševala dobro prožna koža in seveda dobra mazila za trebušček. 
Danes sem po tednih točno na polovički in do sedaj se na trebuščku ni pojavila niti ena strija in resnično upam da bo tako tudi v drugi polovici nosečnosti. 
Seveda pa kaj dosti na to nimamo vpliva, edino kar lahko postorimo je to da vsak večer po tuširanju namažemo svojega bušija z res kvalitetno kremo, maslom ali oljem.
To zame in za trebuščka naredi kar moja Kim, ki je itak čisto navdušena ko ji mamica prepusti to delo. 

Pred kratkim sem začela s testiranjem masla za telo, znamke BUTTERS. Gre za BELLY BUTTER, kateri ima glavne sestavine CUPUACU, KARITE in MANGOVO MASLO in prav te sestavine omogočajo večjo prožnost kože. Gre za izdelek, ki je 100% ORGANSKI in NE vsebuje umetnih barvil, parabenov in ostalih kemikalij. 

Naj pa še omenim da boste v družini BUTTERS našle še ostala masla, ki pa niso namenjena samo trebuščkom, temveč tudi na splošno suhi koži, suhim lasnim konicam in staranju kože.

MOJE MNENJE

Butter sem uporabljala 1x dnevno, ponavadi kar po tuširanju. Se mi je pa zgodilo da sem trebušček tudi pozabila namazati in prav takrat ugotovila kako je dejansko še vedno učinkovit tudi naslednji dan. Koža je bila še vedno zelo lepo negovana in ni bilo sledi o suhosti. 
Je pa maslo malo trše, kot ostala masla ki sem jih do sedaj uporabljala, je pa seveda to čisto nekaj normalnega saj je sestavina naravna maščoba.  A brez skrbi, se zelo hitro stopi na telesni temperaturi. 

Maslo sem pred nanosom lepo segrela med dlanmi in na to nanesla na trebušček, boke, stegna in seveda prsi. Sestavina mango pa je na telesu pustila čudovit vonj. 
Sem vam pa pozabila omenit, da izdelek priporočajo tudi za nego bradavic, v času dojenja. Se že veselim, da tudi to lahko preizkusim. 

KJE KUPITI?
Kupite jih lahko v njihovi spletni trgovini http://butters.si/sl/trgovina/, kjer so cene različne in sicer odvisne so od velikosti izdelka. Izbirate lahko med 100ml (12,50€) in 250ml (25,90€). 
Vam pa ponujam svojo kodo, ki vam omogoča 20% popust na Belly butter: MAMA20

Najdete jih pa tudi na njihovi Fb strani https://www.facebook.com/butterscosmetics/, kjer jim hitro podarite Like!

Hvala za pozornost!

You Might Also Like

0 komentarji