IDEJE ZA BOŽIČNA DARILA (nosečke, mamice)

Pozdravček mamice! Odločila sem, da naredim objavo o IDEJAH ZA BOŽIČNA DARILA . Objava je natančneje namenjena predvsem ljudem, ki bi radi...

Pozdravček mamice!

Odločila sem, da naredim objavo o IDEJAH ZA BOŽIČNA DARILA. Objava je natančneje namenjena predvsem ljudem, ki bi radi obdarili nosečke ali pa njihove novorojenčke, dojenčke.
Izbira je bila res težka in izbirala sem med takimi darilci, katerih bi se tudi sama resnično in zelo razveselila. Artikli so čudoviti in že nekaj časa si jih ogledujem, tako na njihovih FB straneh kot tudi v njihovih spletnih trgovinah.
Izbrala sem jih 8 različnih idej in tudi cene so različne, od malo nižjih do malo višjih. 1. DONE BY DEER Zoopreme ---> igračka za voziček
Že na prvi pogled izgleda zelo prikupno in kar predstavljam si kako igračke ''binglajo'' na mojem vozičku oziroma na vozičku mojega novega člana. 
Igračko lahko kupite v spletni trgovini POLNA KAHLICA https://polna-kahlica.si/na-sprehodu/done-by-deer-zoopreme-igracka-za-vozicek. Cena: 26,95€

2. MY HUMMY ---> Šumeči medvedek
Šumeči medvedek, ki pomaga zaspati dojenčku. Medvedek predvaja 5 različnih zvokov, otroku zelo znanih zvokov, saj je prav te zvoke poslušal v maminem trebuščku. Jaz bi ga bila nadvse vesela, sploh če bi potem moj otrok res spal. :)
Kupite ga lahko tukaj http://www.medvedek-myhummy.si/, za ceno 46,55€.

3. BlackBEAR & WhiteBEAR ---> Topli copatki
Ohhh... jaz sem čisto zaljubljena v te copatke. Primerni so tako za fantke, kot tudi za punčke in mislim da bi se jih razveselila prav vsaka mamica in tudi očka. Prikupne za so tudi male šapice medota, ki so vtisnjene na samem podplatku copatk.
Kupite jih lahko tukaj http://www.bbandwb.com/product/babybear-paws/. Cena 30€.

4. EVITAS SHOP ---> Božični body
Primerno za decembrski čas, tako za punčke kot tudi za fantke. Škoda ker mojega srčka še ni tukaj in bo z nami šele drugo leto, drugače bi ga sigurno že kupila...hihi.
Kupite ga lahko v spletni trgovini EVITAS SHOP, http://www.evitas.si/otroska-oblacila/bodiji/kratek-rokav/otroski-bodi-kratek-rokav-christmas. Cena 18,99€. 

5. MIA & MIKA ---> Mokasinčki
Za te mokasinčke mi pa dejansko srček bije. Gledam jih že dolgo in čakam samo da mi ginekolog spol potrdi in potem končno v nakup. Izjemno so prisrčni. 
Kupite jih lahko tukaj http://miaandmika.com/, cene se gibljejo različno.

6. MALI ZAKLADI --> Kartice za fotografiranje dojenčka
To darilo je idealno zame, saj je moj hobi fotografija. Že kar vidim koliko bom slikala, ko pride srček na svet in te kartice bi res pripomogle k boljši fotografiji.
Opazila sem jih že veliko krat, tokrat pa sem jih našla v spletni trgovini MALI ZAKLADI.
http://malizakladi.si/darila/darila-ob-rojstvu/kartice-za-fotografiranje-dojencka---milestone-baby-cards-slo.html, cena 16,95€.

7. MIMICE
Te si predvsem ogleduje moja Kim, ki pa ima že kar nekaj svojih ninic. To bi predvsem privoščila še ne rojenemu družinskemu članu. Vse pohvale izdelovalcema!
Izbirate jih v barvah za fantke ali punčke.
Najdete jih v njihovi spletni trgovini http://www.mimicetoys.com/, kot tudi v Intersparu.
Cena 25€.

8. MINE ME ---> 4moms Rockaroo
To me je pa res navdušilo. Gre za stolček, ki zagotavlja gibanje. 
Kupite ga lahko tukaj http://www.minime.si/trgovina/rockaroo.html, cena 200€.


9. LEPA MAMI -> darilni paket za vsako mamico

Za vsako? Ja, darilni paketki Lepa mami so namenjeni tako bodočim kot novopečenim mamicam, pa tudi tistim, ki so v materinstvu že veteranke. Izbirate lahko med šestimi že vnaprej pripravljenimi paketki ali pa mamici ustvarite čisto svojega. Ne samo, da jo boste s paketkom, ki je namenjen le njenemu razvajanju, razveselili, hkrati boste z nakupom podprli tudi številna mala slovenska podjetja.Lep decembrski pozdravček!

You Might Also Like

0 komentarji