MALI JUNAKI: Ideja za Božično darilo

Hey mamice! Danes bi vam rada predstavila enkratno idejo za darilo, tako za Božični čas , kot tudi v času rojstnih dni naših otrok. Imajo ...

Hey mamice!

Danes bi vam rada predstavila enkratno idejo za darilo, tako za Božični čas, kot tudi v času rojstnih dni naših otrok. Imajo vaši otroci radi knjigice, če je vaš odgovor Ja, potem vam bo ta objava definitivno všeč. 
Skoraj vedno ko je treba kupiti rojstno dnevno darilo, se pri tem zatakne. Zato vam obljubim, da je to odlična ideja. 
Verjamem da je marsikatera od vas že slišala za knjigice MALI JUNAKI, v katerih nastopa vaš otrok.
Navdušilo me je to, da resnično v knjigi nastopa moja Kim. Našla se je tako v ilustracijah, kot tudi v besedilu oziroma v celotni zgodbi. 
Knjigico, ki z veseljem prebira je idealna za zimski čas in njen naslov se glasi KIM in PESMICE ZA ZIMSKO VESELJE. Celotna knjiga je posvečena samo njej. 
Prejela jo je že v septembru, a se mi je objava zdela primerna v tem času, da seveda tudi vam olajšam delo pri nakupu darilc. 

Na njihovi spletni strani https://malijunaki.si/ boste lahko izbirali med pestro izbiro. Res, izbira je res ogromna. Najdete jih pa tudi na njihovi FB strani https://www.facebook.com/malijunaki.si/, kjer boste na tekočem z vsemi novostmi.

Lp, Sandra

You Might Also Like

0 komentarji