PRVIČ NA DRSALKAH

Pozdravček mamice! Včeraj v nedeljo smo se prvič odpravili na drsališče. S partnerjem sva se odločila, da Kim prvič postaviva na drsalke. ...

Pozdravček mamice!

Včeraj v nedeljo smo se prvič odpravili na drsališče. S partnerjem sva se odločila, da Kim prvič postaviva na drsalke. Novih drsalk nisva hotela kupiti, ker niti nisva vedela če bo Kim sploh všeč samo drsanje in tako sva nakup opravila kar na Bolhi. 
Iz strani Kim je bilo navdušenje nad drsanjem očitno in komaj je čakala na nedeljo.
Najprej sva jo hotela peljati na drsališče, ki je postavljeno v centru Kranj, a sva hitro opazila da ti ni dobra ideja, saj je tam preveč otrok in norenja.
Zato smo obiskali drsališče, ki se nahaja v Ledni dvorani (Kranj). Tam je drsališče veliko in tudi manj ljudi je bilo.

Kim strahu ni pokazala, dokler ni prvič stopila na drsališče. Hitro jo je popadel jok in mislila sem da smo vse skupaj že zaključili. A se je kar hitro premislila in z atijem ponovno poskusila.
Najprej sta se držala za obe rokici, a ne za dolgo... tako je bila pogumna da sta se na koncu držala le za eno rokico in skupaj drsala. Čudovito ju je bilo videti in seveda sem prekipevala od ponosa. 
Nastopil je nov problem...kako jo spraviti domov. :D Smo se kar malo pogajali in zmenili, da naslednjo nedeljo ponovno obiščemo drsališče. 

Resnično si nisem predstavljala, da bo ta šport tako hitro osvojila. Bravo Kimči, mami je res ponosna nate!


You Might Also Like

0 komentarji