TOP BLOGERKI (mamici) LETA 2016

Olja mamice in nosečke! Danes bo za spremembo malo drugačna objava. Novembra je blog KREATIVNA in MODERNA MAMA praznoval 1 leto . Že od sa...

Olja mamice in nosečke!

Danes bo za spremembo malo drugačna objava. Novembra je blog KREATIVNA in MODERNA MAMA praznoval 1 leto. Že od samega začetka spremljam 2 top bloga.
Enega res spremljam že od samega začetka, drugega pa sem odkrila malenkost kasneje. 
Obe mamici imata kar nekaj skupnih lastnosti, obe sta mamice, obe izgledata top in obe sta tekom bloganja postali poslovni mamici. Prav zato sta pridobili vso moje spoštovanje.
O katerih blogerkah, mamicah govorim...beri dalje!


So vam planerčki na zgornji sliki kaj znani?
Ne dvomim, da ne bi prepoznale NOSEČKINEGA DNEVNIKA in MAMINO (PO)MOČ.
To je dejansko must have vsake mamice in nosečke.

Z LJUBEZNIJO, MAMA http://zljubeznijomama.com/

To je blog čudovite mamice NINE, ki je mama eni punčki, ter dvema fantkoma. Mama, ki je lahko izgleda vsem mamam. Nina, po 3 porodih izgledaš fantastično!!!
Nina je izdala dva super dnevnika. En je namenjen NOSEČKAM, drugi pa MAMICAM. 

NOSEČKIN DNEVNIK & DOJENČKOV DNEVNIK
Sama sem prejela Nosečkin dnevnik, ki me je resnično navdušil in že zdaj mi je žal da ga nisem imela v prvi nosečnosti. V njem lahko zapišeš res vsako malenkost, vsak dogodek ki ga doživiš v svoji nosečnosti. Seveda je Nina tudi poskrbela da v tvojem dnevniku ne bodo manjkale niti slikice tvojega nosečniškega trebuščka. Čudovito je zapisovati vse nosečniške dogodivščine. 
Pred kratkim pa je Nina izdala še Dojenčkov dnevnik, v katerega boste lahko zapisovale takoj od rojstva dalje. Enako kot pri Nosečkinem dnevniku, boste tudi tukaj lahko zapisovale vse lumparije vaših otrok. Oba lahko kupite na Nininem blogu. Oba sta idealna tudi za darilo v teh prazničnih dneh!
Prav vse lahko najdete tako na FACEBOOKU, kot tudi na INSTAGRAMU
https://www.facebook.com/zljubeznijomama/
https://www.facebook.com/noseckindnevnik/
https://www.facebook.com/dojenckovdnevnik/
https://www.instagram.com/ninadrzaj/
https://www.instagram.com/noseckindnevnik/
https://www.instagram.com/dojenckovdnevnik/
MAMI NA OFF, http://maminaoff.si/

Danijela je mamica dvema fantkoma in tudi ta mamica izgleda fantastično. Blog Mami na off sem začela spremljati malo kasneje in hitro ugotovila, da ima fantastične objave. Bravo Danijela!
Mamica na off je pred kratkim izdala prvi planner za mamice oziroma družine in prepričana sem da ste že slišale za planner MAMINA (PO)MOČ. 

MAMINA (PO)MOČ
Gre za družinski planner v katerem boste res lahko zapisovale kar vam srce poželi.
Zapisale boste tako osebne podatke, kontakte, razna gesla, kot tudi menstrualni koledarček in še in še. Danijela pa ni pozabila niti na naše najmlajše in v planner vključila tudi pobarvanke. 
Rokovnik lahko kupite kar na njenem blogu. Priporočam tudi kot darilo za praznične dni.Tako njen blog kot tudi rokovnik boste našle na FACEBOOKU in INSTAGRAMU.
https://www.facebook.com/maminaoff/
https://www.facebook.com/maminamoc/
https://www.instagram.com/danijela_maminaoff/
https://www.instagram.com/mamina_moc/

Dame, če še nimate idej za darila je to idealna priložnost za nakup in tako presenetite svojo dobro prijateljico, sestro, hčerko...itd


You Might Also Like

0 komentarji