6 NOSEČNIŠKIH ''SLADKORČKOV'', KATERE BOSTE POGREŠALI TAKOJ PO NOSEČNOSTI

Ojla mamice in nosečke! Mislim da med nami ni mamice, ki ne bi takoj po nosečnosti pogrešala enega iz med nosečniških ''sladkorčkov...

Ojla mamice in nosečke!

Mislim da med nami ni mamice, ki ne bi takoj po nosečnosti pogrešala enega iz med nosečniških ''sladkorčkov''. Kaj mislim z besedo sladkorčki? Sladkorčki so vsi lepi spominčki, stvari, vsa dogajanja, ki so nam ostala v spominu, ko smo same doživele nosečnost.

Priznam, da sem jih tudi sama zelo pogrešala, a h krati sem zelo hvaležna da sem jih tokrat ponovno doživela. A na žalost prihaja tudi tisti čas, ko bodo ostali ponovno le spomini.
Katere sladkorčke pa sem uvrstila med teh TOP 6...beri dalje!


1. BRCIKE
Definitivno na prvo mesto uvrščam brcike. Bricke so najlepši dogodek v nosečnosti in to res nikoli ne pozabiš. Najlepše je, ko svojega otroka prvič začutiš, tiste rahle in nežne gibe, ko te nekaj znotraj trebuščka boža, zgečka. Res, da sem to doživljala čisto drugače v prvi nosečnosti, kot pa sedaj ko so mi vsi občutki že znani. Sem pa res zelo vesela, da ta čudež ponovno doživljam.
Mamice, nosečke...božajte svoje bušije in uživajte kolikor se da.

2. BREZ SLABE VESTI
Tisti občutek, ko kar koli poješ in nimaš slabe vesti. Ko to noben ne gleda čudno, če ješ preveliko.
Ješ tisto kar ti paše, ne glede na kombinacijo sladko-kislo in to po 18 uri ali pa sredi noči. Nosečkam je vse opravičeno.
Resnično lahko rečeš, da lahko ješ za dva in ti tega noben ne bo očital.

3. PONOSNA NA TREBUŠČEK
Ste se kdaj zasledile, da bi v času ko niste noseče rekle; ''O kako ima lep velik trebušček''. :)
Ammm...nop, vsaj jaz ne. V času nosečnosti hodim izredno ponosno z velikim trebuščkom, pa naj bo še tako velik... saj se notri skriva moj zakladek.
Verjemite da vam bodo ostale nosečke, po končani nosečnosti delale lušte. :)4. LEPŠA KOŽA, LEPŠI LASJE, LEPŠI NOHTI

Že v drugi nosečnosti lahko pohvalim svojo kožo. Čista koža, brez nepravilnosti in nobenih mazoljčkov. Prav tako se z veseljem pohvalim z lepšimi lasmi, ki v nosečnosti res hitro rastejo.
Ne morem pa mino nohtov ki so med nosečnostjo trši in prav tako hitreje rastejo. 
No, vem da ni enako pri vse nosečkah...to bolj pišem zase in iskreno upam da bo to trajalo tudi po nosečnosti.

5. BREZ MENSTRUACIJE
Prav tako ena iz med top stvari, katerih nisem pogrešala v nosečnosti. Nobenih skrbi o krvi, vložkih, tamponih in čakanja da se bo pojavila. Upam da po nosečnosti čim kasneje pride na obisk. 

6. LJUBEZEN DO TELESA
V času nosečnosti te na svojem telesu prav nič ne zmoti, niti tiste kile si jih pridobila do konca nosečnosti. Ponosna si na vsako brazgotino, ker točno veš zakaj in zaradi koga si jo pridobila.
Sama sem s svojim telesom potrpežljiva in razumljiva.Vse slikice v objavi so iz prve nosečnosti, ko sem pod srčkom nosila mojo punčko Kim. 


LP, Sandra


You Might Also Like

0 komentarji