NEGA NOSEČNIŠKEGA TELESA

Pozdravček mamice! Pripravila sem vam eno iz med super objav in sicer sem se dobesedno razpisala o NEGI NOSEČNIŠKEGA TELESA.  Mame ozirom...

Pozdravček mamice!

Pripravila sem vam eno iz med super objav in sicer sem se dobesedno razpisala o NEGI NOSEČNIŠKEGA TELESA. 
Mame oziroma nosečke dobro vemo, da nas nosečnost res zaznamuje in to je najbolj vidno na našem telesu. Otrok s seboj prinese brazgotine in spremembe. Iskreno, sama se s tem res nisem nikoli obremenjevala. Že v prvi nosečnosti in sedaj tudi v drugi se dobro zavedam, da me čaka marsikaj in na te spremembe gledam res pozitivno.. na koncu bo vse poplačano, ko bom v svojem naročju držala svoj zakladek. Največ sprememb doživlja koža na trebuščku, prsih in stegnih, prav tam koži posvetim največ pozornosti. Srečo imam, da je moja koža (očitno) res prožna in raztegljiva. Ponosno lahko rečem, da me do sedaj še ni zaznamovala nobena strija... prav tako tudi v prvi nosečnosti ne. Je pa res, da druge nosečnosti še zdaleč ni konec, a ostajam pozitivna. 

Predstavila vam bom vso svojo kozmetično kolekcijo za prsa, trebuh in stegna...na splošno za celotno telo.
Nabralo se je kar nekaj produktov, katere ponavadi kombiniram in uporabim vse. Največ pozornosti dam na trebuh, ki pa ni tako gromozanski in tudi v prvi nosečnosti ni izstopal glede veličine.
S prsmi nikoli nisem imela problemov. V obeh nosečnostih sem ostala pri isti številki košarice in tudi po nosečnosti ni bilo problemov, ker nisem imela popolnoma nič mleka, kar me je res razžalostilo. Upam, da bo tokrat res drugače in doživim to kar si res želim...da bi dojila. A o tem drugič, v drugi objavi, kjer se bom iskreno razpisala o izkušnji prve nosečnosti in poroda.Zbirka maslov za telo se kar veča in veča. Preden sem kar koli drugega začela testirati, sem prisegala na body butter FAVN NATALI katerega sem uporabljala celo prvo nosečnost in me res ni pustil na cedilu. Sedaj ko pa se je kolekcija povečala, vse skupaj kombiniram in dnem za dnem uporabim na svojem telesu drugi produkt. Iskrena bom...prav noben me ne razočara in prav vsak posebej je izjemen in seveda naraven.

Znamke na katere prisegam:
- FAVN
- BUTTERS
- LEKOVITA

O dveh znamkah sem na blogu že pisala in sicer o maslu za telo BUTTERS ( http://www.modernamama.si/2016/12/butters-belly-butter.html ). 
LEKOVITO kremo za trebušček pa sem izpostavila že tako v prvem trimesečju http://www.modernamama.si/2016/10/srecka-nosecka-prvo-3-mesecje.html ).
Vsi skupaj se malenkostno razlikujejo med sabo po samih sestavinah in po trdoti oziroma mehkobi samega masla, kreme.
Kot veste koža v nosečnosti oz. v določenih obdobjih postane zelo srbeča in h krati tudi zelo suha. Zato so mi prav te produkti nudili prvo pomoč, tako da je bila moja koža res nahranjena in na telesu nisem čutila srbečice ali zategovanja suhe kože. 

Pred kratkim pa sem začela s testiranjem 2 izdelkov znamke MOMME. OLJE PROTI STRIJAM & SERUM ZA PRSI.
Sedaj jih uporabljam že kar nekaj časa in moram reči da sta oba super, predvsem olje ki diši božansko.
MomMe je kozmetika naravnega izvora in jo boste našli tukaj http://momme.si/

V produktu za trebušček se skriva en kupček naravnih olj: Olje grozdnih pešk, šipkovo olje, sezamovo in sončnično olje, olje makedamije in babassu olje. Kaj češ boljšega?!
Olje je res mastno, zato ga pri nanosu uporabim minimalno in tako ga imam posledično res dolgo. V priročni embalaži se skriva 150ml olja. Diši pa kot po soku pomaranče oziroma mandarine. 
Kim je najbolj vesela ko maževa trebuščka s tem oljčkom, ki njej najbolj diši. :) 
http://momme.si/izdelek/olje-proti-strijam/

Prvič pa sem tokrat uporabila serum za prsi, ki naj bi bil učvrščevalni. Tekstura je res lahka in zelo lepo se vpije v prsi.
Tudi tukaj sestavine res navdušujejo, jih je pa kar nekaj meni ne znanih. Zato si več o sestavinah preberite tukaj http://momme.si/izdelek/ucvrscevalni-serum-za-nego-prsi/.
Izdelek uporabljam nekaj krat tedensko. Mislim pa, da mi bo prav ta serum prišel prav takoj po nosečnosti, ko naj bi bile prsi res težke. Se že veselim na daljne uporabe.Kako pa ve skrbite za vaše bušije?
Sandra

You Might Also Like

0 komentarji