PRVI IZLET V NOVEM LETU

Hey mamice & nosečke! Takoj 1.1.2017 smo se odpravili na mini izlet. Prepričal nas je sonček in da bi se izognili onesaženju zraka, sm...

Hey mamice & nosečke!

Takoj 1.1.2017 smo se odpravili na mini izlet. Prepričal nas je sonček in da bi se izognili onesaženju zraka, smo se odpravili nekam višje in bolj v naravo. Pot nas je peljala na Zgornje Jezersko, natančneje na Planšarsko jezero. 

Pred časom sva izvedela, da imajo na Jezerskem manjše drsališče. Ob samem jezeru so z vodo zamrznili travo in postalo je pravo drsališče, ki je za otroke idealno. 
To je bil tisti pravi vzrok, da smo se odpravili na izlet in tako Kim peljali ponovno drsati.

V nedeljo je bila tretjič na drsalkah in moram priznat, da oba s partnerjem prekipevava od veselja in ponosa. Kim je popolnoma samostojna na drsalkah. Ne rabi pomoči in krog na drsališču izvede popolnoma sama. Ne morem verjeti kako hitro je to osvojila. 

Oba z atijem sta drsala, mami pa le sedela. Tudi sama drsam drugače, a ker sem noseča se nočem izpostavljati padcem (sem bolj nerodna). :)

Sam okoliš je prečudovit, prav tako tudi narava na Jezerskem. Zamrznilo je tudi Planšarsko jezero, na katerem so se tudi drsali. Meni je bila že misel na to grozna, led res ni bil tako tanek, a je bil čisto prozoren in se je spodaj prav vse videlo. Mislim, da Kim ne bi pustila da gre gor, ker bi mene infarkt...haha... pa ne mislit da kompliciram, sam to mi je pa res groza. 


Skratka, izlet je bil super in prav tako tudi čudovit začetek leta 2017. Sandra!

You Might Also Like

0 komentarji