RAZKRITJE IMENA MOJEGA FANTKA?

Ojla mamice & nosečke! V prvi nosečnosti je bilo res preprosto izbrati ime za punčko, ne nazadnje sva ga s partnerjem imela že izbr...

Ojla mamice & nosečke!


V prvi nosečnosti je bilo res preprosto izbrati ime za punčko, ne nazadnje sva ga s partnerjem imela že izbranega predno sem sploh zanosila. Zanimivo je bilo prav to, da sva vedno imela izbrano ime le za punčko, nekako sva vedno čutila da bo najin prvi otrok deklica in točno tako se je tudi razpletlo.
Ime sva izbirala na prvem skupnem dopustu in takrat sploh še nisva bila skupaj 1 leto. Pogovor je preprosto nanesel na najine otroke...kaj če bova imela midva skupaj otroke, nekako sva začutila da je to-to. Občutki naju niso varali. Sedaj sva skupaj že 9 leto. 
Ko sem zanosila sem takoj čutila da bo punčka in tudi za ime so izvedeli popolnoma vsi. Sreče nisem mogla skriti, hotela sem jo deliti s celim svetom. 
Sem vam mogoče že zaupala da sem sama doživela tudi spontani splav? Več o eni iz med sledečih objav. 

Je le prišel čas da vam razkrijem ime mojega fantka, katerega pričakujem v mesecu aprilu? 
Tu so bile zadeve glede imena popolnoma drugačne in vedla sem da bo težje izbrati ime sedaj v drugi nosečnosti, kot pa v prvi.
No vsaj izgledalo je tako...
Vmes pa je posegla Kim s svojimi idejami za imena. 
Za punčko je izbrala ime NINA, s katerim sva se s partnerjem celo strinjala, a h krati oba čutila da tokrat ne bo punčka, ampak fantek. 
V prvi nosečnosti smo imeli nekje v ozadju izbrano ime za fantka in sicer MARSEL, če bi se ginekologi slučajno zmotili pri spolu. A ta se do te nosečnosti ni obdržal. :) Kim je najprej navijala za ime VID, ki pa nama niti malo ni bil všeč, je bilo preveč asociacij na to ime. Skupaj s Kim sva združili moči in le izbrali ime.........

Neeeeee povem :D...hehe...pa sem vas :p
Tokrat pa ne bom izdala, prav zato ker sem v prvi nosečnosti bila takšna goflja in vsem povedala. To bo naša skrivnost, vedo le ožji sorodniki. Se pravi, ko se zakladek rodi, se rodi tudi njegovo ime. 

Ne biti hude name... ;)
Pozdravčki do prihodnje!


You Might Also Like

0 komentarji