SKOK V LETO 2017

Novoletni pozdravček mamice in nosečke! Leto 2016 je za nami in leto 2017 je pred nami. Se ga veselite? Jaz neizmerno, saj me čaka ponov...

Novoletni pozdravček mamice in nosečke!


Leto 2016 je za nami in leto 2017 je pred nami. Se ga veselite? Jaz neizmerno, saj me čaka ponovno dogodek, ki se mi bo zasidral v srce. Spoznala bom svojega fantka, katerega se res že veselim in počasi postajam nestrpna.
Kako ste preživeli najdaljšo noč v letu, ste bi bili z otroci doma ali ste se kje potepali?
Sami smo že drugo leto zapored odšli v Ljubljano k moji teti in njenemu možu, katera dva sta poskrbela za pravo novoletno pojedino. Na praznovanju sta se pridružila tudi moja starša.
Bilo je prijetno in zabavno, sploh za mojo Kim katera ima takšne dogodke najraje.

Ob prihodu je Kim še čakalo Novoletno darilo, v katerem se je skrivala Barbika in otroški žebljički in tako smo jo zaposlili za cel večer. :) Kot sem že omenila, novoletna večerja je bila perfektna.
Za pred jed smo na krožnikih dobili hobotnico v solati. Za glavno jed sem lahko izbirala med jagenjčkom in pa puranovimi roladicami v curry omaki (delo mojega očeta), za prilogo pa smo imeli mlad, pečeni krompir in pa grsove, ocvrte cmočke. Bilo je več kot slastno.
Sladica je bila pravo presenečenje, pijane hruške na kupčku vanilijevega sladoleda, prava pika na i.
Sem se pa pregrešila in popila deci vinčka, za zdravje.

Večer je potekal zelo prijetno in ob zvokih muzike, na katero sva s Kim veliko plesali.
Smeha seveda ni manjkalo. Naredila sem tudi nekaj fotografij in le poglejte kako lepo smo se imeli.


Kim na slikici nosi čipkasto majico in krilo iz H&M, žabice iz LIDLA. Laske pa jih krasi mašnjica OWLIE BOWLIE https://www.owliebowlie.com/.

Sandra!

You Might Also Like

0 komentarji