SREČKA NOSEČKA; Drugo trimesečje

Pozdravček mamice & Nosečke! Kako preživljate te zimske dni, ko so virusi res skoraj vse povsod? Sama imam Kim že 3ji teden doma. ...

Pozdravček mamice & Nosečke!


Kako preživljate te zimske dni, ko so virusi res skoraj vse povsod?
Sama imam Kim že 3ji teden doma. Sem jo nameravala danes peljati v vrtec in je ponoči ponovno začela zelo kašljati in isto časno tudi jaz. Sedaj je cela družinica obležala. 
Že kar nekaj časa nisem napisala objave in sedaj je skrajni čas da se tega lotim. Pred vami je ponovno objava SREČKA NOSEČKA. 
Točno danes se je začelo zadnje trimesečje in za seboj puščam drugo trimesečje. Ker je bila objav prvega trimesečja super brana (preberite si jo tukaj http://www.modernamama.si/2016/10/srecka-nosecka-prvo-3-mesecje.html), sem se odločila da tokrat napišem objavo tudi za DRUGO TRIMESEČJE. Izbrala sem 6 izdelkov, artiklov oziroma produktov, ki so me v zadnjih 3 mescih pogosto spremljali. Kaj točno sem izbrala... beri dalje.


Med temi šestimi produkti so se našli predvsem negovalni produkti, v objavo sem jih vključila kar 3. Poleg tega ne morem mimo Magnezija in vode, brez katerih resnično ne morem. Zraven pa sem vključila tudi svojo must have oblačilo nosečniške pajkice.NEGA TREBUŠČKA IN PRSI

Kot sem omenila, izbrala sem 3 produkte za nego nosečniške kože. 
Dva produkta pripadata znamki MOMME, o kateri sem na blogu že pisala (http://www.modernamama.si/2017/01/nega-nosecniskega-telesa.html), zato tokrat o teh dveh ne bom dolgovezila, temveč bom kratka in jedernata. OLJE ZA TREBUŠČKA in SERUM ZA PRSI, sta kozmetična produkta katera dva sem v drugem trimesečju največ uporabljala. Serum naj bi super učvrstil prsi, olje pa naj bil skrbel za hranljivo in prožno kožo. Do sedaj mi služita enkratno!


V drugem trimesečju sem našla enkratni izdelek znamke LUSH, kateri dejansko je KRALJ MED MASLI. Priznam, da sem občasno zelo lena da bi namazala svoje telo s kremo, losjonom ali oljem za telo. Zato mi je ta produkt noro dobro pisan na kožo. 
Gre za masleno ploščico katero uporabljam kar med samim tuširanjem. Diši perfektno, na koži se super obdrži in največ jo nanesem kar na trebušček, prsi, stegna in boke (kjer se najbolj širim). Sestavine so popolne za telo: VLAŽILNA BANANA, AVOKADO in OVSENO MLEKO. Resnično priporočam nakup!


MAGNEZIJ, VODA in steklenička MY EQUA

Brez tega dejansko ne morem. Šumeče tabletke magnezija MAGNESOL mi najbolj pomagajo pri mojih krčih, ki se najbolj pogosto pojavljalo v nočnem času in sicer v predelu nog. Magnezij mi jih zelo ublaži in po okusu so super.
Poleg magnezija spijem tudi dovolj vode, katero ponavadi shranjujem kar v steklenički MY EQUA, katera ima čudovit dizajn in prav zato sem jo tudi kupila. 


UDOBNOST V NOSEČNOSTI

To mi je res res zelo pomembno in na sebi imam konstanto udobne nosečniške pajkice. Imam jih kar nekaj na zalogi ene iz H&M, druge iz C&A, pred kratkim pa sem jih kupila tudi dvoje v LIDLU.
Lidl je za nosečke res ugoden in kvaliteta je noro dobra. 
Mogoče do konca nosečnosti naredim celo en outfit post, kaj pravite? :)


Hvala za pozornost!


You Might Also Like

0 komentarji