KO OBLEŽIMO VSI....

Pozdravček mamice in nosečke! So vas ujeli kakšni virusi? Mi smo dobesedno obležali vsi. Kim je doma že tretji teden. Sama sem prehlajena ...

Pozdravček mamice in nosečke!

So vas ujeli kakšni virusi? Mi smo dobesedno obležali vsi. Kim je doma že tretji teden. Sama sem prehlajena že dobra dva tedna in ko mislim, da je že konec...pride nova viroza. Za vikend sva bili že super, mogoče sem sama še malo pokašljala, a ni bilo omembe vredno. Res sem se veselila vikenda, ker je bil na vrsti še delček mojega praznovanja. Začelo se je slabo za partnerja, ki je bil že v petek kar dobro prehlajen in v soboto zvečer ga je vročina položila v posteljo. V nedeljo smo bilo povabljeni na rojstno dnevno zabavo, a sva atija pustili kar doma ker takšen ni bil za nikamor. Kim se je rojstnega dne res veselila, saj ga je praznoval njen najboljši prijatelj. Vse je bilo lepo in prav, ko sva prišli domov...do noči, ko sva obe h krati začeli kašljati in spali popolnoma nič. Kim je takoj zjutraj tudi zakuhala do 38. 
Prav tako se je tudi moje stanje zelo slabšalo in popolnoma sem obležala tudi jaz. Še dobro da se je takrat že partner postavil na noge in lepo skrbel za naju, tako kot sva tudi mi2 pred tem skrbeli zanj. Kimina vročina ni in ni pojenjala, že pri 37,6 je bila čisto boga in brez apetita. Mama kot mama...zelo sem se sekirala in obremenjevala. Priznam, zelo me je strah gripe, sploh sedaj v nosečnosti. Se spomnite članka iz vseh možnih spletnih strani, o nosečki z gripo, ki je rodila v 27 tednu in bila priklopljena na vse možne aparate?! No ta je rodila pri nas na oddelku, tako rečeno sem bila zraven. Skratka...preveč vem in hitro se ustrašim vsake bolezni. No, ni nas ulovila gripa, temveč navadna viroza.
Kim je bila včeraj pri pediatru in kot nalašč je včeraj tudi vročina odšla. Danes so vsi kot novi in Kim je ponovno mala nagajivka. :)

Upam da smo z virozami in virusi to zimo zaključili, ker je bilo kar noro. :/ Sedaj jemo in pijemo samo še limonce in pomaranče. :)))You Might Also Like

0 komentarji