MODERNA MAMI TESTIRA: Thermoval baby sense Termometer

Pozdravček mamice & nosečke! Od kar imam otroka iščem tisti popolni in predvsem natančni termometer. Že pred novim letom sem sklenil...

Pozdravček mamice & nosečke!


Od kar imam otroka iščem tisti popolni in predvsem natančni termometer. Že pred novim letom sem sklenila sodelovanje s podjetjem HARTMANN, ki je zelo dobro znan po svojih kvalitetnih produktih za nego, zdravljenje in meritvenih napravah. V mesecu novembru sem se razpisala o njihovih testih VEROVAL za samotestiranje. Če si objave mogoče še niste prebrali je to idealen čas, saj boste med testi našle tudi test POTREBUJETE ANTIBIOTIK?. Več si preberite na naslednji povezavi.

V mesecu decembru pa so me ponovno presenetili s paketkom v katerem se je skrival TERMOMETER Thermoval Baby sense.ZAKAJ KUPITI in KAJ OBLJUBLJA?
Thermoval termometer je drugačen od drugih, ta v bistvu sploh ne pride v stik s kožo in ni namenjen samo merjenju telesne temperature. Z njim lahko merite temperaturo:
- NA ČELU BREZ STIKA
- MERJENJE TEMPERATURE PREDMETOV (npr. Steklenička z mlekom)
- MERJENJE TEMPERATURE V OKOLICI, V STANOVANJU

Rezultati so izredno hitri (3 sekunde), prav zaradi infrardeče tehnologije. Ima optični alarm za visoko temperaturo in dobra lastnost je tudi ta, da shrani kar 10 meritev.
Zraven je priložena tudi praktična škatlica za shranjevanje in pa navodila, ki so zelo jasna in razumljiva.

MOJA IZKUŠNJA
Kot sem že omenila se nas prehlad drži že skoraj 1 mesec in vmes smo imeli že vsi vročino, zato smo lahko ta termometer testirali prav vsi. Uporaba je res preprosta. Napravo sem postavila 3-5cm stran od čela in pritisnila gumb SCAN, ter po 3 sekundah odčitala meritev. Če je bila temperatura povišana, se je ekran obarval rdeče, drugače je ostal modre barve. 
Primerjala sem ga z vsemi možnimi termometri in h krati merila temperaturo tako v ušesu, pod pazduho, kot tudi na čelu. 
Kako mislite da se je obnesel? Dobro vemo, da je temperatura najbolj natančna pod pazduho, no vsaj pri meni. Z veseljem povem, da se je temperatura na digitalnem termometru (pod pazduho) razlikovala le za 0.1 stopinjo, od temperature na Baby sense termometru. Vse pohvale termometru!


Seveda smo merili tudi okolico in pa lonček s toplim čajem, ki je bil v tistem času obvezen. Temperatura okolice se je malenkost razlikovala od temperature na vremenski postaji (postavljena je v dnevni sobi), tam do 0.5 stopinje. Pri meritvi čaja pa je seveda javljal, da je temperatura previsoka. Bomo videli kako se bo obnesel po porodu, če bo treba ponovno uporabljati flaške in adaptirano mleko.

KJE KUPITI & CENA?
Termometer lahko kupite kar v trgovini podjetja HARTMANN, imenuje se HARTMANNplus in se nahaja v BTCju (Letališka cesta 3c, 1000 Ljubljana http://www.hartmannplus.si/), kjer je cena 52€.
Našli pa ga boste tudi v Lekarnah po celi Sloveniji.
Sledite jih lahko tudi na Fb profilu HARTMANN Slovenija in preverite še ostalo njihovo ponudbo. 

Mamice, priporočam!
LP, Sandra

You Might Also Like

0 komentarji