PISMO MOJI PRVOROJENKI

Draga moja Kim! Vrata mojega srca so se odprla, odprla že takrat ko sem izvedela da te nosim pod srčkom. Do takrat nisem vedela kaj dejans...

Draga moja Kim!

Vrata mojega srca so se odprla, odprla že takrat ko sem izvedela da te nosim pod srčkom. Do takrat nisem vedela kaj dejansko pomeni ljubezen, ljubezen na prvi pogled. Najin prvi dotik je bil magičen, nabit s čustvi, ki so ob prvem pogledu nate privreli na plano. 
Tako nedolžna, krhka, a v mojem objemu popolnoma varna. Moja si in moja boš za vedno. Koliko ljubezni lahko premore srce mame?! Ogromno, še sama se tega občasno težko zavedam. A ljubezen do tebe je nekaj neverjetnega. Verjamem da se tega težko zavedaš, a ko boš enkrat sama mama boš čutila enako in takrat me boš razumela, razumela mojo ljubezen do tebe. 
Tisti čas ko sem postala mama, ko si prav ti prijokala na svet in postala moja prvorojenka, je bil dogodek ki se ga z besedami ne da opisati. V teh občutkih skrivam svoja čustva za katera veš samo ti, samo ti jih lahko občutiš. Neizmerno hvaležna sem zate, ti si nekaj najlepšega kar se mi je v življenju zgodilo. Tvoj dotik, objem, poljubček.. so balzam za mojo dušo. Moje življenje je popolno ob tebi in samo pogled nate mi da vedeti, da imam v življenju vse kar rabim. Ne morem verjeti kako hitro čas mineva in letos boš dopolnila že kar 4 leta. Čas ustavi se, ne hiti tako hitro! Najlepše so tvoje besedice in tvojih ust, ko resnično čutim da prihajajo iz tvojega nedolžnega srčka. Srce mi za igra, ko mi vsakodnevno rečeš ''Mami, moja si!'' in ko se stisneš k meni in k tvojemu atiju. S tabo je sreča popolna. 

Prihaja ''stresno'' a h krati čudovito leto, tako zame, za tvojega atija in kot tudi zate. Na svet prihaja tvoj mlajši bratec. Vsi se ga veselimo, a h krati vemo da ne bo lahko. Kimči moja, zavedaj se da boš vedno moja prvorojenka, moja edina hči, katera bo deležna posebne ljubezni. 
Hudo mi je, ko me sedaj redno sprašuješ, če te bom še vedno imela rada. Srce mi joče, ko iz tvojih ust slišim ta stavek. Razumem te in vedno te bom razumela, a razumi tudi ti mene. Najine ljubezni nikoli ne bom zanemarila ali pozabila na njo, vedno jo boš deležna. Vendar bo moje ljubezni deležen tudi tvoj bratec in občasno jo boš mogla deliti, tako kot tudi mene. Obljubim ti da najina vez nikoli ne ponikne, temveč jo bova skupaj še bolj okrepili. Hvala ti ker si tako razumevajoča punčka in me veliko krat razumeš, včasih se obnašaš kot že veliko dekle in me pustiš odprtih ust. Polna si presenečenj in polna si ljubezni. Si zelo čustvena punčka, tako kot tvoja mamica in to naju res povezuje. Hvala ti za vsa izkazana čustva in verjemi mi, da bomo vse ovire premagali skupaj. Z ljubeznijo je vse mogoče!

Nekega dne, ko se bo moja življenjska zgodba zaključila, bom vedela da si bila ti tisto najlepše poglavje v moji zgodbi. Ti si me naučila iskrene ljubezni, kako iskreno ljubiti. Ti si nekaj neminljivega v mojem življenju, hvala ti Kim! - Tvoja mamica <3You Might Also Like

2 komentarji