SREČKA NOSEČKA; Priprava na fantka v polnem teku

Hey mamice & nosečke! Ponovno se vam javljam v objavi SREČKA NOSEČKA , v kateri bom danes govorila o naših pripravah na prihajajočeg...

Hey mamice & nosečke!


Ponovno se vam javljam v objavi SREČKA NOSEČKA, v kateri bom danes govorila o naših pripravah na prihajajočega člana. 
Jutri vstopam v 30 teden nosečnosti in še sama ne vem kdaj je tako hitro minilo. Samo še 10 tednov in spoznamo našega malega princa. Glede na to da sem Kim rodila 3 tedne prej, se pravi v 37 tednu nosečnosti, mi je ginekolog omenil da je tudi pri tej nosečnosti možnost predčasnega poroda. Se pustim presenetiti in srčno upam da ne bo čez rok. Nakupi so že v polnem teku in skoraj vsakič ko grem po kakšnih otroških trgovinah, ne morem da ne bi kaj kupila za našega fanta. Veliko oblačil sem prejela od svakinje, za katere sem ji res hvaležna, saj mi je olajšala zapravljanje. 
Edino kar moram še kupit je kakšen pajacek, pižamica, puloverček, majčke...no še kar nekaj stvari. Zadnjič sem s seboj vzela tudi Kim, katero resnično želim vključevati v te stvari saj ne želim da bi se počutila zapostavljeno. Prav takrat sva kupili prve dudike in flaško, katere je ponosno potem nosila po trgovini. Pohištva še nismo sestavili, to nameravamo narediti v mesecu marcu in prav takrat pripravim tudi obe torbi (zase in za novega člana).
Čaka me še nakup vložkov, blazinic, adaptiranega mleka (v prvi nosečnosti nisem imela mleka ), pleničk in še kaj...
Kozmetiko že imamo in tudi o tem vas čaka objava.

Moje počutje je še kar znosno, težave mi še vedno povzroča zgaga in zelo moram paziti da ne pojem preveč, ker me potem res tišči v želodcu in se mi dejansko dviga hrana, posledično pa tudi zgaga. 
Pri meni so kar nuja Rutacidi, Donat in Magnezij. 
So pa občasno neznosne bolečine v predelu medenice in križa...ma res me vse boli v tistem predelu. Včasih komaj vstanem iz postelje in vedno težje se oblečem in obujem. Res je bolj naporno kot v prvi nosečnosti in upam da se ne bo še stopnjevalo. 
Mali srček je zelo aktiven, Kim pol toliko ni bila aktivna kot je on. Ponoči je prav nadležen, saj mi včasih res ne da miru celo noč. 
Ni pa dvoma, da uživam v teh brcikah in gibih. Vesela sem da nosečnost poteka tako kot mora in naslednji UZ imam čez točno 10 dni (22.2), komaj čakam da ga spet vidim. 

Za objavo sem naredila kar nekaj slik, kako se nam nabirajo stvari in kje stvari seveda nakupujemo.
LIDL nakupi so vedno zakon, saj je njihova kvaliteta res dobra. Za enkrat smo kupili v Lidlu 2 bodija, pajacka, hlačke in vsak teden komaj čakam nov katalog, če bo spet kaj novega. :)

Tudi pri Kiku še nikoli nisem zgrešila nakupa: UGODNO + KVALITETNO. Všeč so mi tudi njihove tetra pleničke, katere prodajajo tudi vzorčaste in barvne. Nisem pa mogla mimo tega cute kompletka.

NKD kompletek, katerega sta kupila babi in dedi.

Ati je kupoval na Aliexpressu in mamico zelo presenetil. :)

Ta čudovit poletni pajacek pa je zašila Maja, katero lahko najdete na njeni FB strani pod imenom MAJA MADE IT. Maja šiva čudovite stvari in komaj čakam da vam pokažem tudi hlače katere je prejela moja Kim. Bova naredili tudi outfit post na blogu. :)

Ne morem pa mimo tega čudovitega pajacka dinozaverčka, katerega lahko kupite v PoPo trgovinici. Joj si že predstavljam svojega dinozaverčka. :) Kaj ponuja trgovinica, si lahko pogledate kar na njihovi spletni strani http://www.popo-trgovinca.com/ in pa na njihovi FB strani https://www.facebook.com/popotrgovinca/.
Izbira je pestra, lepa in pa kavalitetna.


Te čudovite nogavičke sva skupaj s Kim kupili v trgovinici H&M, ene sem izbrala jaz, druge ona. Te čudovite mokasinčke pa sem kupila preko Ebaya, za samo slabe 3€. 

MAM flaške smo uporabljali že pri Kim in z njimi smo bili zelo zadovoljni, zato smo se za enak nakup odločili tudi pri tem članu.
Dudice smo kupili kar od DM-a, saj je tudi Kim imela enake.
Vem pa, da ni rečeno da bo tudi temu članu odgovarjalo enako.

Že ko sem zagledala to gnezdece, sem bila prepričana da ga moramo imeti. Za Kim nisem našla takrat nič podobnega, zato me je to res navdušilo. Gnezdece, ki raste z otrokom in otroku nudi varnost. Na voljo sem imela kar nekaj barv in vzorcev, naredijo tudi po naročilu. Tokrat sem izbiro pustila kar sestrici Kim in izbrala je tega in mami je bila navdušena. Res mi je všeč, da ima gnezdece možnost širjenja, ko otrok raste in pridobiva na teži. Z mirno vestjo ga bom pustila samega, ko bom med tem opravljala kakšna gospodinjska dela ali pisala objavo za blog. Vzdrževanje je v pralnem stroju na 30 stopinj in do 1000 obratov, kar je super...ker če bo tako polival kot Kim, bo to pogosto in obvezno. Je iz 100% bombaža. Gnezdece lahko kupit in naročite na naslednji povezavi http://www.gnezdece.com/ in njihovi Fb strani https://www.facebook.com/gnezdece/Do naslednjič...LP.

You Might Also Like

2 komentarji

 1. Za male otročke je tako lepo nakupovati. :) Jaz sem ogromno oblačil dobila od bratrančeve žene, ki je imela punčko, pa tudi precej oblačil sva dobili za darila ob rojstvu in pozneje, ampak ko sem v trgovini, se nakupom nikakor ne morem upreti. ;)

  P. S. Sem včeraj pred trgovino Lidl videla nov letak. Naslednji teden bodo spet imeli kjut bodije za naše malčke. :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ja sej...po eni strani si full vesel za oblačila, po drugi strani bi sam rad nakupoval, ker je to res užitek :)
   Uuuu komaj čakam da vidim katalog. :)

   Izbriši