KAKO SE BOM LOTILA NEGE NOVOROJENČKA?

Hey mamice & nosečke! Odločila sem se, da eno iz med objavo posvetim tudi negi novorojenčka. Pri Kim sem mogoče res malo preveč kompli...

Hey mamice & nosečke!

Odločila sem se, da eno iz med objavo posvetim tudi negi novorojenčka. Pri Kim sem mogoče res malo preveč komplicirala, najprej s samo kozmetiko..kaj točno kupiti in nato še s samo nego. Tokrat mislim da bo res drugače, no vsaj upam. Rada bi vam predstavila vso kozmetiko na katero prisegam že lep čas in prav s to kozmetiko sem mislim lotiti tudi nege mojega novega člana. 
Pripravljeno imam res že prav vse in sedaj samo še odštevam tedne in dneve. Včeraj sem vstopila v 34 teden nosečnosti in tudi pri tej nosečnosti upam, da se nam član kaj prej pridruži...no ne pred 37 tednom. Kot opazite iz zgornje slike, prisegam na kozmetično znamko TRUDI. Tako je in tudi moja Kim jo uporablja že kakšno leto. In prav o tej kozmetiki sem že kar nekaj krat pisala na blogu in z veseljem delim svoje povezave.
http://www.modernamama.si/2016/04/trudi-otroska-kozmetika.html
http://www.modernamama.si/2016/06/trudi-otroska-kozmetika-2.html
http://www.modernamama.si/2017/01/nega-otroske-suhe-koze.html
Ker je kožica moje Kim navdušena nad to kozmetiko, sem se odločila za uporabo tudi pri našem fantku.

NEGA KOŽICE
Kot vse mame vedo, dokler popek ne odpade in ni dovolj suh, se novorojenčka ne kopa. Do takrat je nega predvsem z vodico in kopalnimi krpicami. Pri Kim je to res dolgo trajalo, ker je mala pikica imela vnetje popka in pri 3 tednih sva pristali na pediatriji, na antibiotiku. Pri negi novega člana imam pripravljenih kar nekaj kozmetičnih produktov, seveda s tem ne bom pretiravala. Iz linije Trudi Nature imam pripravljeno KOPALNO MLEKO in ŠAMPON, 2v1. Izjemna nežna linija, ki ne vsebuje parabenov, sulfatov, barvil, silikonov...temveč samo naravne sestavine. 
Ne morem mimo vlaženja kožice, zato bom v nego vključila tudi VLAŽILNO IN HIDRATANTNO MLEKO, ki je res super primerno za suho in občutljivo kožico. 
Kot sem že omenila, sem postala Ambasadorka za otroško kozmetiko L'ERBOLARIO. V nego bom vključila prav njihovo olje, ki je res super in naravno. Navdušena sem predvsem nad sestavinami, kot so Olje sončnice, olje riževih otrobov, sladkega mandlja in bombaža. Ne morem pa mimo ognjičevih cvetov, kariteja in vitamina E in F. Več o samem olju klikni TUKAJ!


NEGA V PREDELU RITKE
Komaj čakam uporabo TRUDI pleničk in ne dvomim da me bodo razočarale. Uporaba Trudi vlažilnih robčkov je nuja, ker so res fantastični. Všeč mi je predvsem ta mini verzija, ki bo idealna za v previjalno torbo, ko se bomo okoli potepali. Za zaščito male rite bo poskrbela tudi Trudi zaščita kremica, ki jo priporočajo pri vsaki menjavi pleničke. Pri Kim nisem vedno mazala rite s hladilnim mazilom, temveč po potrebi in tudi tukaj se bom držala enako. 
Veliko pohvalo pa bi posvetila tudi kremici SUDOCREM, ki je noro dobra in je že pri Kim reševala malo rito, ko je prišlo do rahlega vnetja. Sploh nisem dvomila o ponovnem nakupu.Kako pa ve negujete svoje najmlajše?

You Might Also Like

0 komentarji