NOVOROJENČKOVA TORBA ZA IZ PORODNIŠNICE

Pozdravček mamice in nosečke! Pred kratkim sem vam predstavila svojo torbo za v prodnišnico, kaj točno se nahaja v njej. Nisem kompliciral...

Pozdravček mamice in nosečke!

Pred kratkim sem vam predstavila svojo torbo za v prodnišnico, kaj točno se nahaja v njej. Nisem komplicirala in vzela sem prav to kar resnično rabim. Objava je postala najbolj brana iz med vsem objav na mojem blogu in če si jo še niste prebrale jo lahko preberete na naslednjem linku. http://www.modernamama.si/2017/03/torba-za-v-porodnisnico-je-pripravljena.htmlTokrat sem se odločila, da z vami delim še NOVOROJENČKOVO TORBO ZA IZ PORODNIŠNICE. Torbo, katero bo prinesel ati, ko bo treba domov. Tudi tokrat nisem komplicirala in v torbi se niso znašle ne potrebne stvari. Prav v tej objavi vam pokažem tudi prvi outfitek za mojega princa in seveda outfitek moje princeske, ko bo v porodnišnico prišla po svojega malega bratca. V oba outfita sem se zaljubila in vsa zahvala gre seveda znamki FENSIFLIC, katero lahko najdete tukaj https://www.facebook.com/fensifilc/.
Nekaj stvari za novorojenčka sem seveda zapakirala že v svojo torbo in sicer dudico, ter rokavičke. 

KAJ SE SKRIVA V NOVOREJENČKOVI TORBI?
Kompletek Fensiflic, ki vsebuje: 
- Hlačke
- Jopico
- Kapico
- Copatke
Poleg kompletka se izbrala še:
- Body (H&M)
- Toplejšega pajacka (H&M)
- Nogavičke (H&M)
- Tetra plenička (EVITAS SHOP)
- Dekica (iz pod rok babice)
Seveda nisem pozabila na lupinico. (Jane slalom pro)Razmišlja sem kako ga obleči, koliko plasti...ali ga bo zeblo, mogoče mu bo prevroče? Odločila sem se da bo zgoraj imel 3 plasti (body, jopico in pajacka), spodaj pa hlačke in pajacka. Če bo v aprilu mogoče kakšen hladnejši val, pa mu dodam še kakšno majčko...samo mislim da ne bo potrebe. 
Danes sem vstopila v 36 teden nosečnosti in prav tako se je začela porodniška. Jaz sem res v nizkem štartu in komaj čakam, da se začno prvi znaki poroda. Fantek moj, prosim pohiti!!!

Lp, Sandra!

You Might Also Like

1 komentarji

  1. Jooj kako super srčkane stvari. Komaj čakam, da bom lahko kupovala za svojega malčka. Uživaj v porodniški. xx

    OdgovoriIzbriši