PREMALO SE ZAVEDAMO KAKO LEPO NAM JE...

Pozdravček mamice & nosečke! Sem človek, ki je res neskončno hvaležen. Zakaj? Za vse... dobesedno vse! Lepo mi je, nič mi ne manjka. P...

Pozdravček mamice & nosečke!

Sem človek, ki je res neskončno hvaležen. Zakaj? Za vse... dobesedno vse! Lepo mi je, nič mi ne manjka. Predvsem sem hvaležna da sem to kar sem, da lahko diham, hodim, živim in da sem zdrava in prav tako moja družina...še bi lahko naštevala, ker je seznam res dolg. Prav to objavo posvečam svojima staršema, ki sta vredna vseh besed ki jima bom podarila v tej objavi. 
Imam zelo mladostna starša, pa še zelo dobro izgledata. Z njimi imam res enkraten odnos že od malega in zelo smo med seboj navezani, prav tako tudi povezavi...včasih tudi telepatsko, res dobesedno. Že kot najstnica nisem bila problematična, čeprav sem žurala na veliko, sta mi starša zaupala in zaupanja nikoli nisem izdala. Sedaj kot starš sama dobro vem kako pomemben je pogovor starš-otrok, da znaš prisluhniti svojemu otroku. Prav tako je bilo pri nas, veliko pogovora in prav zato se tako odlično razumemo. 
Sem edinka, zato je povezanost še toliko bolj večja. 

ZAKAJ TAKO HVALEŽNA?
Ne bi mogla imeti boljših staršev. Pripravljena sta pomagati prav pri vse stvareh, na vseh področjih. Ne znata reči ne in moja Kim, njihova vnučka jih preprosto obožuje. Prav njej sta vedno na voljo in letos gre z njima že 3 leto na morje in to za kar 2 tedna...s tem se pokaže tisto pravo zaupanje. To je velik dokaz kako lepo si zaupajo med seboj, to mi seže do srca. 
V življenju sem imela veliko vzponov in padcev, kdo je bil tu...ona dva, kdo drug pa?! V prvi porodniški je partner izgubil službo, sama pa sem bila na porodniški in tu sta bila moja starša...odprtih rok in pripravljena na vse. Pripravljena pomagati na vseh možnih področjih, a meni včasih veliko pomeni samo pogovor in prav za te stvari je moja mami, s katero se vsakodnevno slišiva. Ne vem kaj bi brez nje, je moja najboljša prijateljica in več kot to ne rabim. 
Vedno imam na voljo varstvo za mojo Kim in včasih skupaj prespiva v Ljubljani in prav takrat naju čaka vikend razvajanja. 
Ohhhh...ne najdem beseda kako sem vesela da jih imam in upam da jih bom imela še dolgo. No, saj ne rečem da se kdaj ne skregamo, kar je čisto normalno. Dostikrat pa se nam zgodi, da ko se z mamo kličeva, je na drugi liniji še oči in to je res tista prava telepatija. 
Sedaj že komaj čakata, da na vest prijoka njihov prvi vnuk in mami že pridno štrika dekico, kapico, jopico... pridna mami. :)

ENAKO ŽELIM S SVOJO DRUŽINO
Vem da nikoli ne bo čisto enako, a si želim vsaj malo podobno. Se mi zdi da sva s Kim res na pravi poti, lepo povezani in pripravljeni poslušati ena-drugo. Upoštevam nasvete svojih staršev, da pogovor veliko naredi in prav tako tudi reši. Ljubim svoje življenje, svojo družino in hvaležna sem še za enega člana, čeprav vem da ne bo lahko in da nas ves ta stres lahko tudi oddalji. Ne bom dovolila tega, to je moja družina in skupaj bomo premagali to!You Might Also Like

0 komentarji