TORBA ZA V PORODNIŠNICO JE PRIPRAVLJENA...

Pozdravljene! V ponedeljek sem vstopila v 35 teden nosečnosti in lahko rečem da sem res pripravljena da srečam svojega princa. 2 dni nazaj...

Pozdravljene!

V ponedeljek sem vstopila v 35 teden nosečnosti in lahko rečem da sem res pripravljena da srečam svojega princa. 2 dni nazaj me je zelo tiščalo dol in kar na enkrat je ponehala zgaga in pritisk na želodec. No včeraj pa sem le ugotovila, da se mi je malo spustil trebuh in h krati so popustili vsi pritiski na želodec, no sedaj pa hodim bolj pogosto lulat. V ponedeljek sem v torbo dodala še tiste zadnje stvari, tako da sem sedaj že v nizkem štartu in res komaj čakam, da grem rodit...čeprav me je full strah. Mogoče navzven sploh tega ne pokažem, a na vznoter me dobesedno razjedajo strahovi in občasno imam tudi občutke tesnobe. Upam, da to čim prej mine. Skratka...ta objava je namenjena moji torbi za v porodnišnico, kaj točno sem vzela in ali se kaj razlikuje od torbe iz prve nosečnosti.


Za super torbo za v porodnišnico in potem tudi za vozičkanje je poskrbela spletna trgovina ALL4KIDS, katero boste našle na naslovu http://www.all4kids.si/. Z njimi sem že sodelovala in tako pisala tudi na blogu:
http://www.modernamama.si/2017/01/sladke-sanje-selfie.html
http://www.modernamama.si/2016/12/all4kids-kako-tega-nisem-nasla-ze-prej.html
Tokrat pa me je navdušila njihova čudovita torba. Sama sem izbrala črno z belimi pikicami. Na voljo pa je še veliko drugih.
http://all4kids.si/kategorija-izdelka/my-bags/materinske-torbe/
Vse cene se gibljejo tam okoli 50€. 
Torba je zelo praktična in dovolj velika in veselim se tudi nadaljne uporabe, ko boš čas za vozičkanje.
KAJ SE JE ZNAŠLO V TORBI?
Glede seznama...nisem brskala po internetu, temveč sem se ozirala na to kaj mi je najbolj prav prišlo po prvem porodu, kaj mi je manjkalo in kaj sem pogrešala. 

- Že v prvi nosečnosti sem imela s seboj NEDERČEK ZA DOJENJE (DM) in BLAZNICE (DM). Takrat od tega nisem uporabljala nič, saj dojenje ni nikakor steklo. A sem tokrat ponovno kupila nederček in blazinice in jih tudi tokrat dodala v torbo. Upam, da mi tokrat pridejo prav. Sem pa seboj vzele tudi novost in sicer KREMO ZA BRADAVICE znamke MOMME.

- MREŽASTE HLAČKE in VIR VLOŽKI so res must have v porodnišnici. Res da jih nekaj dobim tudi tam, a sem jih vse eno nekaj vzela seboj. Nisem pa na splošno pozabila na svoje SPODNJE PERILO (hlačke, nogavice). Dodati moram še COPATE. 
- TOALETNE POTREBŠČINE, pri tem res ni bil problem :).
S seboj bom vzela tak luškan potovalni setek od znamke AFRODITA in notri se skriva SHOWER GEL in LOSJON ZA TELO. Ne morem brez KREME ZA OBRAZ in moja najljubša je od znamke PLANTAE, katero lahko najdete na njihovi spletni strani https://www.izberizeleno.si/. ZOBNA PASTA in ŠČETKA (Curaprox). DEODORANT znamke NIVEA in pa seveda GUMICE za lase, ter mojo najljubšo krtačo TANGLE TEZZER. Tokrat pa sem v svojo toaletno torbico dodala še SUHI ŠAMPON znamke BATISTE. Sovražim ko moji lasje postanejo mastni, ta šampon pa res reši moj las.

- Najbolj pomembni so seveda dokumenti: MATERINSKA KNJIŽICA, POTRDILO OČETOVSTVA, ZDRAVSTVENA IZKAZNICA. 

- Za mojega princa sem seboj vzela DUDICO in ROKAVIČKE.
- Ne smem pozabit na MOBITEL in POLNILEC.
- FLAŠKO ZA VODO znamke MY EQUA. Čeprav sem tam imela na voljo vrče z vodo in drugimi napitki. 
- S seboj bom tokrat vzela tudi svoj PLANNER, da si hitro kaj zapišem, ko bom imela ideje za nove objave. 

- Razmišljam še o kakšnih PRIGRIZKIH, čeprav me je hrana v Kranjski porodnišnici res navdušila. 

Bi ve še kaj dodale?

You Might Also Like

0 komentarji