VSE JE V REDU?!... zelo daleč od tega

Pozdravljeni v novi objavi! Zadnje čase, ko so priprave na novega člana v polnem teku, tako rečeno je res že vse tipi-topi...se mi dogaja ...

Pozdravljeni v novi objavi!

Zadnje čase, ko so priprave na novega člana v polnem teku, tako rečeno je res že vse tipi-topi...se mi dogaja da je stanovanje v razsulu, dobesedno. No, vsaj jaz sama tako opazim, čeprav je dragi drugačnega mnenja, se ne strinjam. Vem da imamo mame, sploh tiste z malimi otroci, težko pospravljeno stanovanje in to se meni dogaja že od rojstva hčerke. Popolnoma se strinjam s stavkom ''Mama z razmetanim stanovanjem, je izredno ljubeča mama''. Očitno to drži...hehe. Nočem pa nobeno od vas osebno napasti, saj verjamem da je vsaka mama posebej ljubeča. :)
Ampak, ne morem mimo razmetanega stanovanja, prahu, polnega koša perila, polno korito umazane posode, preprosto ne morem! 
In glede tega sem v drugi nosečnosti še bolj pedantna, očitno imajo hormoni name takšen vpliv, sama pravim negativni vpliv. In veste kaj me najbolj teži? Prostor v stanovanju... preprosto ga ni. Živimo na cc 70 kvadratih, v 2 sobnem stanovanju. Živiva že 8 leto kot podnajemnika in stanovanje iščeva že kakšno leto. Z veseljem bi kupila večje stanovanje, a ga nikakor ne najdeva (vedno naju kaj zmoti). Ja no...glede prostora, preveč igrač, oblačil in vsega možnega... Kvadratura stanovanja je super, vendar sama postavitev ne omogoča še dodatne sobe. V 4 letih od kar je Kim z nama se je res nabralo zelo veliko igrač in tudi oblačil in sedaj ko pripravljala prostor še za enega člana gre res vse narobe. Veliko stvari sem mogla premakniti, kupila bova dodatno omaro in prav vsak dan bi lahko skrbela za red in delala prostor.
Ne predstavljam si da ne bi imela vakumskih vreč za shranjevanje oblačil. Moram pa poudarit da imamo kot samo 3 članska družina res veliko oblačil, sploh partner ki ima ta veliko omaro čisto zase.
Potrebujem več prostora, več omar, rada bi pospravila vsako malenkost, a preprosto ne gre. V tem času ko sem, se bi včasih prav zjokala... a se tolažim s tem da mi živimo še v nekako velikem stanovanju, kot pa nekatere druge večje družine. 
Ne morem pa mimo, da ne bi pohvalila moje male pomočnice Kim, katera mi zelo rada pobriše prah in prav tako tudi obesi oprano perilo (nogavice, spodnje perilo). Želim jo vključevati res v vse stvari in da dobi tisti občutek za red. No, nočem pretiravati in jo v nekaj siliti, vendar sem res vesela ko mi ponudi pomoč. Lepo je naučena, da svoje stvari pospravi za seboj in se temu ne upira. 

Ko razmišljam o vsem temu, o čemur sem se v tej objavi razpisala si mislim... Hvaležna sem za to kar imam v tem življenju, predvsem na svojo malo družinico katera me tako lepo razveseljuje. Pa naj bo stanovanje še tako razmetano... samo da je hčerka vesela, pa je lahko vse v razsulu. :D

Z lepimi pozdravčki <3

You Might Also Like

0 komentarji