Bolečine v trebuščku + Obisk zdravnika + Neprespane noči = TREBUŠNE GLISTE

Hey mamice & nosečke! Se verjetno sprašujete kje se tako dolgo potepam in kje so moje objave?! Naj vam povem, da preživljam naporne dn...

Hey mamice & nosečke!

Se verjetno sprašujete kje se tako dolgo potepam in kje so moje objave?! Naj vam povem, da preživljam naporne dneve in še bolj naporne, neprespane noči. Kim je pokasirala trebušne gliste... groza. Vse skupaj se je začelo že prejšnji teden in sicer mislim da v sredo. Omenjala je bolečine v trebuščku, na katere nisem bila tako pozorna. Saj veste, da otroci (no vsaj Kim) se dosti krat kaj izmislijo, da pridobijo pozornost. Drugi dan je bilo enako in tudi že 2 noč zaporedoma se je zbudila in tožila po bolečinah, kar mi je pa postalo že čudno. Izredno se mi je smilila in v zjutraj četrtek sem se odločila za obisk pediatra. 
Kim izredno rada obiskuje zdravnike, dobesedno ne pozna strahu in še lepše ji je ko mora dati kri, to je najbolj vesela haha. Zdravnica ji je dala pregledati kri in vodo, vsi izvidi so bili brez posebnosti oziroma ok. Odločili sva se še za pregled blata in do ponedeljka bi mogla prinesti 3 vzorčke. Iz četrtka na petek ni spala prav nič in bolečine so bile ne znosne. Spala je pri meni in na trenutke se je hotela praskati po ritki in takrat sem točno vedela da gre za gliste. Še isto jutro, v petek zjutraj sem takoj poklicala pediatrinjo, ki je v istem trenutku predpisala tabletke proti glistam. Že po prvem zaužitem tabletku je bilo vidno boljše in bolečine so popustile. 
Noč še ni bila v kompletu prespana...a vse eno je bilo malo boljše. 
Lahko rečem da nisem spala že 5 dni skupaj in zbudi me vsaka malenkost, saj me že tako daje nespečnost.
Res mi je bilo škoda ker nismo mogli nič na sončka, pa tako lepi dnevi so bili. No, važno je da je Kim sedaj boljše, samo je pa še vedno zelo razdražljiva in vsak dan imamo borbe z jemanjem zdravila, ki je enak za odrasle kot tudi za otroke (tablete grenkega okusa). 
Srčno upam da bomo danes spala, ker če ne..bo to že 6 neprespana noč, meni se bo pa kar zmešalo. Še dobro da sta danes z atijem šla ven skoraj za 4 urce in sem se sama naspala. Sedaj sem pa še bolj razdražljiva, saj že komaj čakam da grem roditi. Z lepi pozdravčki! <3

You Might Also Like

0 komentarji