ČUDOVITA MAMI: Kako doseči sveži mami videz, po neprespani noči?

Pozdravček mamice in nosečke! Nov teden in pred vami moja nova rubrika . Pripravila sem rubriko ČUDOVITA MAMI in danes je pred vami temat...

Pozdravček mamice in nosečke!

Nov teden in pred vami moja nova rubrika. Pripravila sem rubriko ČUDOVITA MAMI in danes je pred vami tematika KAKO DOSEČI SVEŽI MAMI VIDEZ, PO NEPRESPANI NOČI?
Sama sem rada urejena, no doma mi je res čisto vse eno kako izgledam...sedaj ko pa se začnejo lepši dnevi in bom več zunaj, bom pa z veseljem malo bolj urejena. Zaupala vam bom svojo makeup rutino, katera ni prav nič komplicirana. Izbrala sem par makeup produktov, različnih znamk. Lahko rečem da je pri meni must have 5 makeup produktov, brez katerih preprosto ne morem. Ko pa imam voljo in seveda čas, si na obraz dodam še kakšno senčko ali barvico za oči. KATERE PRODUKTE SEM IZBRALA ZASE in ZA VAS?

Sama imam res izredno lepo kožo, tega se dobro zavedam. Nepravilnosti ni nobenih, razen kakšna mala brazgotinca iz časa pubertete, ko sem na obrazu imela nekaj aken. Sama koža se mi je izboljšala že po prvi nosečnosti in tako je tudi ostalo. Že od nekdaj rada na obraz nanašam puder oziroma podlago, ki koži da še lepši videz. Sicer ne pretiravam, saj imam rada svež videz kože in ne izgled ''fasade'' na obrazu. Pred kratkim sem si kupila najnovejši MAYBELLINE puder FIT ME. Gre za izredno lahko podlago, lahke teksture in njegova prekrivnost je zadovoljiva. Kože ne oteži in primerna je tako za normalno, kot tudi za mastno kožo. 
Zadnje čase zelo redno uporabljam tudi korektor, katerega ponavadi uporabim tudi brez podlage pudra, saj super zakrije tiste temne podočnjake. Najbolj pa mi služi, ko najprej nanesem podlago in nato čez njo (seveda v predelu podočnjakov) še korektor v svetlem odtenku. Sama uporabljam korektor znamke CATRICE in sicer LIQUID CAMOUFLAGE. 

Po nanosu pudra in korektorja sledi urejanje obrvi. Brez tega, da moje obrvi ne bi bile urejene...preprosto ne morem. Imam dokaj redke obrvi in z svinčnikom znamke CATRICE jih le dovolj zapolnim. Trepalnice... tako kot večina žensk, tudi jaz redno nanašam maskaro. Poudarjene trepalnice žensko popolnoma spremenijo in naredijo čudovito. Res ne rabiš veliko, da bi izgledala čudovito in sveže. Pred kratkim sem začela z uporabo nove maskare znamke AVON LUXE. Ponavadi sem uporabljala v črnem odtenku, tokrat v rjavem. Se mi zdi, da rjava maskara nudi obrazu še bolj naraven videz. 

Na lička ponavadi nanesem še nežen blush, najraje v odtenku coral ali peach. Trenutno je v uporabi CATRICE blush. Ta obraz nekako poživi in ga reši tiste turobe ki jo prinese neprespana noč.
Kot pa sem omenila, zelo rada na veke nanesem tudi kakšno senčilo, barvico ali eyeliner. To ni vedno, mogoče 2x-3x mesečno...če se mi seveda da. Zelo rada imam zemeljske odtenke in ne preveč živih. Trenutno mi je v oči ''padla'' AVON LUXE paletka v odtenku COCOA COUTURE. Kako pa ve skrbite, da  izgledate dobro? Uporabljate ličila?
Z lepimi pozdravčki, Sandra!

You Might Also Like

0 komentarji