PA JE ŠLA...

Pozdravček mamice & nosečke! Petek je, ura 5.37 zjutraj, jaz pa ne morem spati. Nika sem pravkar nahranila in v istem momentu je zas...

Pozdravček mamice & nosečke!


Petek je, ura 5.37 zjutraj, jaz pa ne morem spati. Nika sem pravkar nahranila in v istem momentu je zaspat nazaj. Se verjetno sprašujete zakaj nisem nazaj zaspala, preprosto ne morem saj moja Kim danes odhaja na morje za 14 dni, še več 16 dni. Stiska me in to kar močno, že včeraj me je in moram reči da je Nik to zelo dobro čutil. Mi verjamete da ni zaspal niti za 5 minut od 7 ure zjutraj pa do 21 ure zvečer, ko je le omagal. Sem pa vse eno zelo vesela, saj je prespal celo noč. Tišči me v trebuhu, kot da bi imela tremo. 
Pa ko vem da bo vse ok in da v bolj varnih rokah ne more biti. Mojima staršema popolnoma zaupam, prav tako kot Kim in to je že tretje leto ko Kim odhaja z njima na morje. A vsako leto mi je hudo in vsako leto je isto, pa saj je moja punčka, moj otrok... neskončno jo imam rada. 
Skrivam svoja čustva pred njo, da le ne bi opazila kako hudo mi je, kako grozno se počutim. Včeraj sem jo dala spati in solze sem komaj zadrževala. Vem da kljub temu, da skrivam svoja čustva, čuti in to še predobro. Ležala je v svoji postelji in prav takrat sem začutila, da tudi njej ni vse eno. Njene besede so bile '' Mami jaz še ne bi šla na morje''. Mogoče ji bo to leto malo bolj hudo, ker je doma še en član, njen bratec Nik in vem da ga bo zelo pogrešala, mogoče še bolj kot mene in atija. Seveda ji podarim spodbudne besede, ker vem da ji bo tam zelo lepo in da me bo še isti dan dejansko odklopila iz njene glavice. Ne dvomim da ne bi uživala. Babica in dedek za njo skrbita kot za lastno hčerko, še bolj...vse dobi kar si zaželi in z njima postane prava mala razvajenka. Še dobro urco pa bo vstala, saj jo ati pelje do Ljubljane. Joj najhujše zame še le prihaja. Težko bom zadrževala solze pred njo in ko bo odšla se bo samo še vlilo. Nočem doživeti tega groznega občutka, a ubežati mu ne moram. Zelo sem vesela za njo, da ima tako super stare starše, ki jo vsako leto vzameta na morje in ji nudita vse kar je v njihovi moči. 
Ostajam pozitivna in mislim na vse najlepše. To bo čas zame in za moja fanta (Nika & Michela). Poskušali bomo uživati in imeti nekaj časa čisto zase. Nik je še čisto svež v naši družinici in vesela sem da se mu bom v teh 14 dneh lahko posvetila z dušo in telesom. Tudi s partnerjem bova imela več časa zase in tudi za skupne sprehode. Vem da bo lepo in prav zato ostajam hvaležna in pozitivna. 

6.45 Kim vstane s cmokom v grlo. Vidim jo, da ji ni prav ker bo brez naju. Na jok ji gre že takoj ko vstane iz postelje. Želim jo razveseliti in vzpodbuditi, da bo vse ok. Pogledava slikice iz lanskega morje in hitro ugotovi kako lepo bo. V istem trenutku spremeni razpoloženje in se že veseli.

Ura je 7.15, odšla je! S solzami v očeh sem jo poljubila in močno stisnila...da bosta poljub in močan objem le zadostovala za teh 16 dni. Sama sem si naredila super plane za ta dobra dva tedna. Začela bom delati na sebi, saj hočem izgubiti še kar nekaj kilogramov. Pred mano so dolgi sprehodi in seveda telovadba. Izkoristila bom na polno!!!


Sandra!

You Might Also Like

0 komentarji