PISMO STAREJŠE SESTRICE, MLAJŠEMU BRATCU

Bratec NIK! Tako si droben, majhen in nežen. Ne znam ti povedati kako te imam rada in kako dolgo sem te pričakovala. Hvala ti za tiste mal...

Bratec NIK!

Tako si droben, majhen in nežen. Ne znam ti povedati kako te imam rada in kako dolgo sem te pričakovala. Hvala ti za tiste male brcike, ki sem jih čutila ko sem božala trebuščka moje mami.
Veš, že takrat si mi veliko pomenil?! A sedaj, sedaj sem čisto raznežena ko te zagledam. Obožujem tvoje male rokice, ki se me tako nežno dotikajo in seveda hvala tudi mamici, ker mi z veseljem dovoli da ji pomagam pri previjanju, kopanju, hranjenju in vse kar je povezano s teboj. Zelo sem ji hvaležna. 

Joj Nik, saj vem da sem dostikrat nadležna in nočem nič zamuditi, a vedi da hočem vse dobro zate in srčno upam da čutiš enako. 
Ko bi le vedel kako sem se te veselila in kako sem komaj čakala dan ko bo šla mamica roditi. Tisti dan sem bila v zelo velikem pričakovanju, a sem že spančkala ko si prijokal na svet. Ko pa sem naslednje jutro izvedela da sem postala sestrica, sem bila najsrečnejša sestrica na svetu. 
Me poslušaš ko ti pojem pesmice? Prav te je včasih prepevala moja mamica meni. Ko odrasteš jih bova skupaj prepevala, komaj čakam Nik! Že zelo sem nestrpna, ko čakam tvoj prvi nasmeh. Komaj čakam tvoj nasmeh, ko ti bom kaj povedala, ko te bom stisnila in podarila lupčka. ''VEŠ NIK, VČASIH BI RAJE POČELA KAJ DRUGEGA,
A MI ČAS S TEBOJ ZELO VELIKO POMENI.''

Vem da sem občasno naporna, tako pravi tudi mami in vem da je to vse res. A vem da me ti razumeš in da me čutiš ko sem ob tebi, to predvsem povedo tvoje oči ki me tako lepo opazujejo. 
Hitro zrasti v malčka, da se bova lahko skupaj igrala z avtočki in pa seveda tudi z mojimi punčkami. Peljala te bom na igrala, na gugalnico in te z veseljem guncala. Veselim se vseh prigod, ki jih bova skupaj zagodla mamici in atiju...to bo še pestro. 
Pustiva sedaj to, to vse še pride...sedaj resnično uživam s teboj ko si še tako nežen in mali. Imaš vso pozornost in resnično si jo zaslužiš. Ne zamudim niti enega previjanje tvoje rite, še kakec me vedno zanima...hihi. Ko bi videl mamo kako je presrečna, ker te imam tako neizmerno rada. Včasih ima solzice v očeh in srček ji hitreje bije. Zelo rada jo opazujem kako je vesela. 
Veš Nik, včasih me pa po jezi tvoj jokec! Zakaj sploh jokaš, včasih res brez veze in zelo huda sem ker dudico mečeš iz ust in potem se spet jokaš. Ohhhh...grozen si včasih! 
A vendar, ko imaš krčke in te zvija po trebuščku mi je tako hudo da bi s tabo lahko jokala. Z veseljem te takrat božam bo trebuščku in masiram nogice, tako kot mi je pokazala mami. Upam da te grde bolečine hitro minejo. 

Rada bi ti še nekaj povedala. Ko zrasteš v malo večjega bratca, se zavedaj da je mamica tudi moja in ne samo tvoja. Delila si jo bova in oba bo imela enako rada, no mene malo bolj hihi... čeprav ona pravi drugače. Največ mi pomeni, da se imamo radi... jaz Kim, ti moj bratec Nik in seveda ati in mami. Družina ogromno pomeni, zavedaj se tega!

Tvoja sestrica KIM!

You Might Also Like

0 komentarji