Počutim se ZAKON MAMA!

Pozdravček mamice & nosečke! Res sem se veselila sončnih dni, katere naj bi sama preživljala z Nikom. Da ne bo pomote, dopoldnevi naj ...

Pozdravček mamice & nosečke!

Res sem se veselila sončnih dni, katere naj bi sama preživljala z Nikom. Da ne bo pomote, dopoldnevi naj bi bili najini in popoldnevi skupi oziroma družinski. A se je malo zalomilo, načrte je pokvarila moja Kim in njen prehlad. Sicer ni nič hujšega, iz srede na četrtek ponoči je imela malo vročinice, predvsem pa ji lije iz noska in na splošno se slabše počuti. 
Naj priznam, preden sem rodila me je bilo izredno strah kako bo prvič ko bom sama z dvema otrokoma in če bom vse skupaj lahko ''furala''. Sedaj lahko ponosno rečem, da sem ZAKON MAMA.

ZAKAJ ZAKON MAMA?
Minilo je tisto hudo obdobje moje Kim, histerije ni več na vidiku in moram jo zelo pohvalit saj je postala izredno poslušna punčka, katera neverjetno vse razume kar ji razložim. Zelo je ponosna na svojega bratca in včasih kar malo preveč pozorna. Je pa h krati tudi zelo občutljiva ko Nik joka, jo kar prizadane njegov jok in tudi sama malo pojoka. Res sem zelo ponosna nanjo. Kot sem že omenila, res me je bilo zelo strah kako bo ko bom sama z njima doma, ko bo en od njih ali oba zbolel. To se je zgodilo kar po hitrem postopku... Lahko rečem da sem ponosna nase in da mi gre vse po maslu. Res pa je tudi to, da sta oba kar pridna. Nik ima občasno malo krčkov, Kim pa seveda občasno želi malo več pozornosti. Poskušam da obema namenjam pozornost, za enkrat jo več celo dobi Kim kar se mi zdi sedaj v tem času zelo primerno. Nik je še mali in se tega seveda še ne zaveda, Kim pa je v fazi ko je izredno vesela ko dobi mojo ali atijevo pozornost. 
Jutra se začno zelo mirno in Kim mi pomaga kolikor se lahko da. Ker ni bila tako grozno bolana smo se danes zjutraj celo odpravili ven na igrala in na kavico. No problem... oba sta bila zelo pridna in mami je celo v miru spila kavico. Kim je bila na igralih res pravi umazani pujsek, a sem se ob tem res počutila dobro. Sem bila prav ponosna nase, ker nisem nič komplicirala saj je bilo res očitno da Kim v tem res uživa, mama pa tudi. 
Po vseh teh dnevih skupaj sem se res počutila Zakon mama in od svojega občutka ne odstopam, če je otrok srečen je predvsem tudi mama!

Lp, Sandra!

You Might Also Like

1 komentarji

  1. Super, Sandra! Sem vesela zate. Sicer sem pa itak vedela, da ti bo šlo odlično tudi z dvema. ;)

    OdgovoriIzbriši