MAMA SI, KAKO IMAŠ VEDNO ČAS BITI UREJENA?!

Hey mamice & nosečke! Se tudi vam zdi da smo mame postale preveč tekmovalne med seboj, da je med nami veliko obsojanja? In če še dobro...

Hey mamice & nosečke!

Se tudi vam zdi da smo mame postale preveč tekmovalne med seboj, da je med nami veliko obsojanja? In če še dobro izgledaš, ter nase daš malo več kot ostale je že vse narobe. Kako sploh imam čas zase, če sem pa mama. Se pravi, ni prav če dobro izgledam in spet ni prav če se zanemarim. Sama sem mnenja, da bi mama mogla vedno dobro izgledati in si vsakodnevno nameniti vsaj 15 min, prav toliko da bi se ona dobro počutila v svoji koži. Pa še otrokom si izgled. Mama mora biti samozavestna, tako bodo postali samozavestni tudi otroci.Sama prisegam na to, da sem urejena in da se dobro počutim, tako si tudi dvignem samozavest. Pomagam si z oblačili v katerih se počutim dobro. Ne morem mimo nakita, nanj prisegam že leta in leta in pa ličila, to je pri meni nuja. Na svoj obraz nanesem vsaj maskaro, saj da ta mojemu videzu piko na i.
Zadnje čase prisegam na navadne majice, naj raje na bele katere imajo natisnjen kakšen super napis. Prav na takšne sem naletela pred kratkim in sicer na spletni strani https://www.majice.si/.
Majice.si so skupaj z mlado oblikovalko Aljo združili moči in tako so nastale prečudovite majčke s super napisi. Majice na katerih se prepleta humor in sporočilo, ki pove nekaj o tistemu ki majico nosi. Na voljo jih je kar nekaj, sama se si izbrala napis BE AWESOME, ostale dizajnerske majice z napisi pa si lahko pogledate na naslednji strani.
https://www.majice.si/design/chotnelle
Material je zelo prijeten in všeč mi je ker so telirane, seveda pa si lahko izbereš tudi klasični model in pa z dolgimi rokavi. Vse pohvale obema!

K takšni super majčki paše tudi kakšen super nakit. Pred kratkim sem si naročila nakit v čisto poletnih barvah, katerega bom lahko kombinirala prav k vsakem outfitu. Izbrala sem si celoten setek v rumeni barvi kateri je vseboval: verižico, prstan in uhančke. Navdušena sem, saj so izdelki iz pod rok Tjaše res čudoviti. Najdete jih lahko na njeni Fb strani 
https://www.facebook.com/myunikatTjasaVodeb/ 
in pa na njeni spletni strani, kjer jih lahko tudi naročite http://www.myunikat.si/. Moram pa pohvaliti tudi škatlice v katerih pošlje svoj nakit, saj se resnično potrudi. Tjaša, vidno je koliko truda vložiš v svoje delo. Le naprej po svoji poti pojdi, saj si na pravi!Lp, Sandra!

You Might Also Like

0 komentarji