PISMO MENI/TEBI MAMA!

Opazujem te, zakaj si tako zaskrbljena? Zakaj se ponovno sekiraš? Čist brez veze, nima pomena! Se zavedaš kako popolna mama si, čeprav pogos...

Opazujem te, zakaj si tako zaskrbljena? Zakaj se ponovno sekiraš? Čist brez veze, nima pomena! Se zavedaš kako popolna mama si, čeprav pogosto misliš, da vse delaš narobe? Daleč od tega, saj vem da se trudiš po vseh svojih močeh. Ljubezniva si, iskrena, odgovorna, ljubeča, živiš za svojo družino in to je iskreno čutiti. Otroci ti pomenijo življenje in vem da bo vedno tako. Bodi vesela, uživaj življenje, saj živiš samo enkrat. Si opazila kako te otroci cenijo, kljub temu da si stroga si polna ljubezni in to se vidi tudi pri karakterju tvojih otrok. Čudovito jih vzgajaš in predana si jim z dušo in srcem. Ne, nič ne delaš narobe, le tako naprej in ne misli vedno na slabe stvari. Seveda bodo v življenju tudi težki dnevi in tista prava vzgoja šele prihaja. A ne odnehaj, pogumna in močna si in tebi bo to uspelo. Vzgojila boš super otroke, na katere boš ponosna in prav tako bodo ponosni tudi oni nate. Vem da se dobro zavedaš da bodo prišla tudi težka obdobja, ko boš čisto zlomljena, vendar vem da boš vstala in se ponovno sestavila. Ko boš izčrpana si vzemi pavzo, zadihaj in se posveti le sama sebi. Tudi ti rabiš čas zase, ne pozabi nase in seveda na svojo podobo! 
Sedaj si mama 2 čudovitih otrok, katere si si vedno želela. Vidi se, da si neskončno hvaležna in da se zavedaš da vaši družini v življenju prav nič ne manjka. Opazila sem tudi kako si ponosna na svojega partnerja in dobro se zavedaš da brez njega preprosto ne bi zmogla ustvariti tako krasno družino. Vsedi se v naslonjač in samo opazuj...opazuj svoje otroke kako rastejo in kako postajajo samostojni, močni in polni ljubezni. Naredi jih samozavestne in samostojne, na to ne smeš pozabiti. Dragocena mama si, katera v dar pogosto dobi diamante (objemi svojih otrok). Tvoja potrpežljivost ustvarja čudeže in to so tvoji otroci...mali čudeži. 
Ne jokaj ko bereš to pismo, napisala sem čisto resnico katere se moraš zavedati. Ljubiš jih in oni ljubijo tebe. Ljubiš partnerja in on ljubi tebe. Je še kaj lahko lepšega?! Ljubezen je bogastvo, zdravje, sreča in veselje. Ljubezen je velikega pomena. Imaš krasno službo, krasen poklic, BITI MAMA to je to. Uživaj sedaj ko so še majhni, stisni jih vsako uro, poljubi jih, nudi jim vso svojo pozornost. Prehitro bo minilo in odšli bodo po svoje, a v tvojem srčku bodo vedno tvoji mali otroci. Ne pozabi ohraniti čudovite odnose in vedno, vedno jim bodi v oporo, ker ne glede koliko bodo stari, bodo rabili oporo mame in očeta. 

Z ljubeznijo, mama Sandra!

You Might Also Like

0 komentarji