PRIPOROČAM: Kam na morje z otroci?

Pozdravček mamice & nosečke! Poletje je tu in mi še vedno razmišljamo kam na morje. Letos nas morje čaka malo kasneje in sicer se bomo...

Pozdravček mamice & nosečke!

Poletje je tu in mi še vedno razmišljamo kam na morje. Letos nas morje čaka malo kasneje in sicer se bomo na obalo odpravili šele v mesecu septembru. Nik bo takrat dopolnil 5 mesecev in mislim, da je takrat že pravi čas za obisk obale. Resnično že komaj čaka, saj bo to naš prvi skupni dopust. Rada pa bi vam predstavila čudovit kamp, kjer pogosto zahajamo mi in prav tako tudi Kim z dedijom in babico. Veliko vas je spraševalo kje se Kim potepa na morju, saj po slikah sodeč je plaža krasna in res je tako. Potepala se je na Krku in sicer v Kampu ŠKRILA. 

Kamp Škrila se natančneje nahaja med Punatom in Staro Baško. Sama s partnerjem sva ga obiskovala že pred rojstvom obeh otrok. Ponavadi so bili to podaljšani vikendi in takrat sta imela moja starša v najemu še prikolico. Pred 2 letoma sta kupila kombi-avtodom in od takrat z njimi hodi tudi moja 4 letna Kim. V vseh teh letih se je kamp izredno spremenil, seveda na boljše. Sama sem zelo pedantna pri sanitarijih, veliko stvari me zmoti. Tukaj ne morem nič reči, krasni so in vedno čisti in prav tako tudi tuš kabine, kjer je vedno dovolj topla voda. V kampu sta na voljo 2 objekta s sanitariji in tuši. Navdušena sem tudi nad prostorom za dojenčke/novorojenčke, kjer imajo lepo previjalnico in celo malo banjico. V kampu je na voljo 1 trgovina in tudi restavracija, katero vedno pohvalijo. V sezoni imajo tudi živo muziko. Na voljo je tudi ob obalni lokalček z igrali in igriščem za odbojko. Poleg teh igral, boste našli še ena igrala s toboganom in gugalnicami. 

Plaža je tista, ki ti v spominu najbolj ostane. Plaža se deli na nudistično in na normalno. Obe sta čudoviti in to leto so jih še bolj uredili. Na plaži je zelo droben pesek, ki je pomešan z mivko. V najem lahko vzameš tudi slamnati dežnik in pa ležalnike. Edini minus je ta, da sence ubistvu ni. Za to boste mogli poskrbeti sami. Verjamem pa da se vam bo plaža res vtisnila v spomin, predvsem vašim najmlajšim. Voda je vedno čista. 
Če boste Kim vprašali kam bi šla na morje, bi definitivno izbrala Krk. 
Kim na slikici nosi klobuček in krilo/kopalke iz spletne trgovine http://www.all4kids.si/.

You Might Also Like

0 komentarji