5 NASVETOV KAKO PAMETNO UPORABITI FIDGET SPINNER

Hey mamice! Tokrat malo drugačna objava. Zadnje čase je ogromno govora o fidget spinnerju . Ja, tudi moj Kim ga ima in znajde se tudi v mo...

Hey mamice!

Tokrat malo drugačna objava. Zadnje čase je ogromno govora o fidget spinnerju. Ja, tudi moj Kim ga ima in znajde se tudi v mojih in partnerjevih rokah. Malo sem brskala po internetu, kako dejansko pametno in poučno uporabiti spinner in našla kar nekaj idej. Primerni so za različne starosti in tudi za starše. Sama sigurno vse poskusim.

ZAVRTI in NARIŠI
Zelo poučno in še zabavno. Na list papirja nariši različne like (lahko celo barvne). Nato spinner označi, tako da bo otrok vedel kateri spinnerjev delček oziroma "krak" gledati, ko se ta ustavi. Ko se spinner ustavi na liku, ga naj otrok nariše na list, ga pobarva in seveda poimenuje. Igro lahko priredite čisto po svoje.


BARVNI KROGI
Postavite barvico, flumaster ali katero koli pisalo v krogec spinnerja. Spinner s pisalom zavrtite in ustvarite barvne kroge.

SPINNER TELOVADBA
Primerno tako za nas mame, kot tudi za otroke. Zavrti spinner na trdi podlagi in dokler se ne ustavi naredi nekaj sklec ali trebušnjakov...čisto po želji. Otroci pa naj si izberejo čisto svojo telovadbo.

HOKEJ S SPINNERJEM
Ne rabiš veliko, le eno malo večjo kartonasto škatlo in nekaj pokrovčkov. Zavrti spinner in upaj da zadaneš "gol". 

ZAPOMNI SI BESEDE
Na nekaj listkov napiši različne besede. Namesti jih pred svojega otroka in zavrti spinner. Ko se spinner vrti, naj si vaš otrok poskuša zapomniti čim več besed, ki ste jih napisali na listke. Ko se spinner ustavi naj vam otrok zaupa katere besede si je zapomnil. 

Vir: http://frugalfun4boys.com/

You Might Also Like

0 komentarji