IGRA Z NIKOM PRI 3 MESECIH

Hey mamice & nosečke! Danes sem se odločila da vam zaupam kako poteka najin dan z Nikcom, kako ga malo zamotim in kako si skupaj popes...

Hey mamice & nosečke!

Danes sem se odločila da vam zaupam kako poteka najin dan z Nikcom, kako ga malo zamotim in kako si skupaj popestriva dan z igro. Sedaj je že star dobre 3 mesece in moram reči da me vsak dan bolj preseneča, vsak dan odkrije nekaj novega. Izredno so mu zanimive barve, pozornost je namenja vzorčkom in lahko rečem da ima svojo najljubšo igračko. 


Igra z Nikom je različna, včasih se igra sam in včasih se mu pridruži kdo od družinskih članov. Kako točno mu popestrimo dneve?

1. NAJBLJUBŠA IGRAČKA je tista, ki je pripeta na voziček. Sama ji rečem kar PISANI KUŽA. Istega je imela že Kim, ki pa ji ni bil nekako v interesu. Zelo je pisan in ima različne vzorčke, poleg tega pa ob potegu še vibrira. Nik je sedaj že tako močan, da ga že prav lepo potegne k sebi in ga nese direktno v ustka. Včasih ga celo pripnem na ograjo posteljice in se še tam poigra. To igračko obožuje.


2. ROPTULJICE so enake kot pri Kim. Nimam jih veliko, a so te 3 ki jih imam tiste po katerih posega z veseljem. Izredno žive barve kar kličejo da jih prime, vendar jih težko obdrži v rokici, ker so še malo težke. Če pa mu uspe, jih pa hitro nese v usta. Razmišljam o nakupa kakšne lahke ropotuljice.

3. VRTILJAK
Ko ga položim pod vrtiljak je mir tudi 2 uri. Zelo se zamoti, tako da mami celo skuha kosilo v tem času. Umiri ga muzika in igračke na vrtiljaku. Ima enakega kot Kim, kljub roza barvi. :)

4. GUGALNIK
Tudi ta je ena iz med njegovih ljubših, čeprav zdrži notri cc 15 min. Hitro se naveliča, kljub igračkam ki visijo tik pred njegovimi učki. Občasno mu celo prižgem vibro, da mu ritko malo potrese. A nimam občutka da bi mu ugajalo.

5. PESMICE
Če mami poje je najboljše, takrat učki kar žarijo in na ustih se pojavi nasmeh. Moj srček kar zaigra, ko vidim kako je vesel. Občasno mu predvajam samo Youtube z otroškimi pesmicami. Muzika ga pomirja. 
6. LUPČKANJE IN OGOVARJANJE
Tudi to je delček najine igre. Predvsem pogovor, takrat je res fokusiran name in iskreno se nasmejiva. Ko ga pa lupčkam se pojavi nasmeh do ušesk. 

Ne glede na igro mi res veliko da je tako vesel in da uživa v tem kar počneva. Zelo sva povezana že sedaj in to me res zelo veseli.
Lp, Sandra


You Might Also Like

0 komentarji