INTERVJU: Ko se združijo lepota, moda in nosečnost

Hey mamice in nosečke! K intervju objavi sem povabila nekaterim že poznano predvsem modno blogerko Evo ki piše blog LOVE, EVA . Sama jo s...

Hey mamice in nosečke!

K intervju objavi sem povabila nekaterim že poznano predvsem modno blogerko Evo ki piše blog LOVE, EVA. Sama jo spremljam že kar nekaj časa in na njenem blogu so mi predvsem všeč outfit objave. Skratka, Eva bo čez 1 mesec postala mamica in ker mi je Eva resnično simpatična, tako vizualno kot tudi njena energija, sem se odločila da jo povabim na svoj blog in ji tako zastavim nekaj vprašanj. Evo lahko spremljate na naslednjih povezavah:
SPLETNA STRANhttp://loveeva.si/
FACEBOOKhttps://www.facebook.com/Love-Eva-1538264456485269/
INSTAGRAMhttps://www.instagram.com/evaahacevcic_pakiz/


1. NEKATERI TE ŠE NE POZNAJO. PROSIM TE ČE SE NA KRATKO PREDSTAVIŠ IN POVEŠ NEKAJ O SEBI.
Sem skoraj 29-letna modna navdušenka, ki bo v septembru postala tudi mamica. Že od 16. leta sem vpeta v modni svet, najprej kot manekenka, kasneje se je z modo začelo prepletati tudi delo. Diplomirala sem namreč iz novinarstva in v zadnjem letu in pol delam kot urednica spletne strani Grazia.si in novinarka pri reviji Grazia. V januarju 2016 sem odprla tudi svoj blog Love, Eva, ki prepleta modne, lepotne in druge lifestyle vsebine. Lepo vabljene, da ga obiščete ❤

2. KOT VEMO SI NOSEČA IN SICER V 8 MESECU NOSEČNOSTI. POVEJ NAM KAJ VEČ O SVOJI NOSEČNOSTI, KAKO SE JE ZAČELO, KAKO SI SPOROČILA SVOJEMU PARTNERJU? STA VSE SKUPAJ NAČRTOVALA
Nosečnosti z možem nisva načrtovala. Zgodilo se je spontano, kar je tudi najboljše. Prijetno presenečenje, na katerega me je telo sicer opominjalo ves december in polovico januarja, se je po opravljenem testu nosečnosti na tretje januarsko sobotno jutro tako končalo z velikim objemom in zavedanjem, da sva lahko res srečna za takšno darilo. 

3. IZGLEDAŠ FANTASTIČNO IN RESNIČNO SE VIDI DA UŽIVAŠ V SVOJI NOSEČNOSTI (žariš). IMAŠ ZA OSTALE NOSEČKE KAKŠEN NASVET, KAKO IZGLEDATI TAKO ČUDOVITO IN SEVEDA FIT?
Joj, hvala za takšen kompliment. V 8. mesecu res laska. Moram biti odkrita, da se tudi jaz velikokrat počutim precej slabo v svoji koži. Telo gre čez velike spremembe. Hormoni delajo svoje. Veliko jokam, saj ne želim zadrževati negativnih misli ali strahu v sebi, a se tudi iskreno in veliko smejem. Veselim se novega obdobja. Ne vem, če sem ravno fit, poskušam pa jesti večkrat na dan in majhne obroke, večinoma izbiram zdrave prigrizke. Veliko sadja, zelenjave, polnozrnatih izdelkov. Nekajkrat na teden pa se za par minut zaprem tudi v svojo "fitnes" sobico, naredim kak počep, vaje za zadnjico, roke in ramenski obroč. 


4. BLIŽA SE DAN D, TE JE KAJ STRAH? SI SE ŽE ODLOČILA KJE IN KAKO BI RADA RODILA?
Res je... Tako je blizu, a hkrati tako daleč :))) če sem čisto iskrena, me je poroda zelo strah, a če je uspelo vsem ženskam, bo menda tudi meni. Rodila bi rada v Postojni, najraje po naravni poti in brez zapletov, jasno. A če bodo potrebni drugačni ukrepi, polagam zaupanje na podkovani strokovno osebje.

5. ŽE VEŠ SPOL ALI JE SKRIVNOST? 
Veva, a naj ostane še malo skrivnost ;).

6. IMAŠ ŽE VSE PRIPRAVLJENO? KJE NAJRAJE NAKUPUJEŠ ZA NOVEGA ČLANA?
Ne, nisem zganjala evforije mesece prej. K stvari sem pristopila sedaj, v zadnjem trimesečju. Nimam še vsega, a postopoma dokupujem. Sobico bom večinoma uredila in dekorirala kar s prekrasnimi izdelki iz spletne trgovine Mali zakladi. Oblačilca pa nakupujem malo tu, malo tam. 


7. BI KAJ SPOROČILA MOJIM SLEDILKAM IN BODOČIM MAMICAM?
Hmm, najbrž bi morale tvoje sledilke, mlade mamice, kaj sporočiti meni, mi dati kak nasvet in me kdaj pomiriti (smeh). Zato dobrodošle vse, da obiščete tudi moj blog Love, Eva (http://loveeva.si/) in mi tam poklonite kak nasvet, ali pa morda poiščete navdih za kak modni nosečniški stajling, nego kože, makeup, sledijo pa tudi ideje za dekoriranje otroske sobice in še in še ... Vabljene! Skupaj smo močnejše! 😘😘😘

Hvala Evi za svoj čas in tudi sama ji želim čim lepši porod in seveda še lepše starševstvo. <3
Vse fotografije so iz Evinega bloga.

You Might Also Like

0 komentarji