KAKO IMAM UREJENO PREVIJALNO MIZO?

Pozdravček mamice & nosečke! Rada bi vam pokazala, zaupala naš delček otroške sobice ki pa se nahaja kar v najini spalnici. Živimo v 2...

Pozdravček mamice & nosečke!

Rada bi vam pokazala, zaupala naš delček otroške sobice ki pa se nahaja kar v najini spalnici. Živimo v 2 sobnem stanovanju, se pravi da imamo dnevno sobo in spalnico/otroško sobo (združeni skupaj). Smo v iskanju stanovanja in nikakor ni tistega pravega za katerega bi lahko rekla to je to, a sama pravim...vse ob svojem času. Če stanovanja ne najdemo pravi čas, sva se s partnerjem dogovorila da sobo odstopiva otrokoma, midva pa bova spala kar v dnevni sobi. No, bomo videli kako se bo vse skupaj razpletlo. 

PREVIJALNA MIZA
Kot sem že omenila se delček otroške sobice nahaja kar v najini sobi, nekako si jo delimo na pol. Notri se nahaja najina omara in najina postelja. Otroka imata vsak svoje posteljo, skupno omaro in pa previjalno mizo v kateri so shranjene stvari tako od Nika, kot tudi od njegove sestrice Kim. Odločila sem se da vam pokažem kaj se nahaja v previjalni mizi in kako je urejena. Previjalna mi je še ostala od Kim, ubistvu je to nekakšna komoda oziroma omarica katera je ostala po njenem rojstvu še pri nas v sobi. Kot da bi vedela da bo v naše življenje vstopil še en otrok, smo nastavek za previjalno še spravili in ga celo nismo prodali kot ostale stvari. Za to sem bila res hvaležna. 
ZGORNJA POLIČKA:
Tu se nahaja previjalna blazina, ki pa je bila tudi od Kim in je celo roza barve, glede tega mi je bilo vse eno zato smo jo kar obdržali še za Nika. Na tej polički imam ponavadi še eno nepremočljivo podlogo, nekaj pleničk (da so pri roki), vlažilne robčke, razkužilo in kremico za ritko. To je to kar se tiče zgornje poličke.

Kot ste opazili prisegam predvsem Trudi izdelke, do sedaj me še niso razočarali. Mi je pa zadnje čase k srcu prirasla kremica BebiVal, ki je namenjena za nego otrokove ritke. Super je!

SPODNJA POLIČKA:
Tu se nahaja zaloga pleničk, vlažilnih robčkov, krpice za umivanje in ostali pripomočki za nego. Prav v tej polički imam tudi dve škatli za shranjevanje raznih kremic in otroške kozmetike.Ko nam zamnjka Trudi pleničk, ponavadi kupimo kar Lumpi pleničke ki so prav tako super. Krpice za umivanje uporabljam kar od Tosame To-To.

PRVI PREDAL:
Moja previjalna ima tako 2 polički in 2 predala. V prvem predalu se nahaja še mali, notranji predal v katerem shranjujem nogavičke od Kim in od Nika. Ostale stvari ki se nahajajo v predalu so tetra pleničke, razne kapice, copatke in rutke. 


DRUGI PREDAL: 
Tu je že od nekdaj spravljeno spodnje perilo od Kim (hlačke in spodnje majčke). Lahko rečem da je ta predal kot neka shramba otroške kozmetike, pleničk, robčkov. Jp, imam kar nekaj zaloge. 

To je to, nič kaj grozno posebnega. Poanta vsega je, da želim vse imeti pri roki, kar se mi zdi najbolj pomembno. Previjalna in shranjevalne škatle so kupljene v Ikei. Kako pa so vaše previjalne mize urejene. Skrbite za red?

Lp, Sandra

You Might Also Like

0 komentarji