MOJ OTROK IMA ŠE VEDNO NINICO IN TO ME PRAV NIČ NE MOTI

Hey mamice & nosečke! Tako je, kljub temu da se Kim približuje 5 letu starosti ima še vedno svojo ljubo ninico. Obdobje z ninico se ...

Hey mamice & nosečke!


Tako je, kljub temu da se Kim približuje 5 letu starosti ima še vedno svojo ljubo ninico. Obdobje z ninico se je približno začelo okoli prvega leta starosti. Najprej je okoli nosila svojo prevlekico za povšterček, celo na morje jo je vzela. Nekako mi ni bilo všeč da si je izbrala prav prevleko, a takrat smo jo vsi sprejeli. Bilo je poletje, potepali smo se v Paklenici in seveda zavili tudi do Zadra. Seveda, ženska kot ženska nisem mogla mimo velikega nakupovalnega centra. Skupaj smo zavili v H&M kjer smo našli njeno prvo ninico mucko. Po hitrem postopku je zamenjala svoji ninici in mucka se ji je res hitro prikupila. V njenih 3 letih se je zbrala že prava kolekcija ninic, dobesedno kolekcija. Prav vse so iz H&M-a in prav vsaka je drugačna. Spodaj na sliki je njena zbirka na katero je res ponosna. Ninico ima res samo za spati (popoldanski spanec in nočni). Je imela obdobje ko bi jo res nosila vse povsod. Tudi v vrtec jo vedno nosi in v jaslicah jo je imela vedno ob sebi. Letos je bilo malo drugače, ker je prešla v drugo starostno obdobje. Sta se z vzgojiteljico takoj zmenili da jo bo imela pospravljeno v omarici in ko bo čas za počitek jo seveda dobi. Zelo me je presenetilo da je to celo sprejela. Doma jo seveda res redno operem, ker se dobro zavedam da je gojišče bacilov. Kdaj jo dati stran?
Ufffff, to bo še projekt. Mislim, da jo sploh ne bom silila. Ne moti me, dokler je vse v mejah normale je res super in upam da tako ostane. Dobro ve, da ko bo šola jo seveda ne bo mogla imeti seboj. Sva se že sedaj zmenili da jo bo res imela striktno samo za spanje in nič drugega. Sama v ninici vidim dobre stvari. Že od nekdaj ji pomaga zaspati, jo uspava in h krati pomiri. Ja, težko mi jo da za oprati, ker ve da bo tisti njen vonj izginil. Se nam je že zgodilo, da smo ninico pozabili doma in jo nismo prinesli v vrtec. Jok, jok in še 1x jok. In ne, z mano je mogla domov po ninico in ni hotela počakati v vrtcu. Veliko ljudi se vedno zapiči v to njeno ninico in veliko jih sprašuje če jo bo dala stran? Ammmm...neee, kaj se imaš ti vtikati v to? Pa to res ni nič slabega, nima slabega vpliva...tako da, dokler jo bo imela naj jo ima!

You Might Also Like

0 komentarji