NIKOV DNEVNIK: 3 mesec

Pozdravljene mamice & nosečke! Kako čas hitro mineva, prehitro! V nedeljo 9.7 je Nik dopolnil že kar 3 mesece. Bi šlo lahko to malo po...

Pozdravljene mamice & nosečke!

Kako čas hitro mineva, prehitro! V nedeljo 9.7 je Nik dopolnil že kar 3 mesece. Bi šlo lahko to malo počasneje? :) Lahko rečem da se je med 2 in 3 mesecem Nik full spremenil. Meseca julija, se pravi tega meseca naju čakajo 3je obiski zdravnika in sicer sistematski in cepljene, razvojna in uz kolkov. Prav vse to v istem tednu, pestro bo ja. Nik je v zadnjem mesecu res veliko zrasel. Košara mu bo res zelo kmalu premajhna, še dobro da se da športni del lepo spustiti. V petek odhajamo za čez dan na morje in res že vsi skupaj komaj čakamo. Skratka Nika sem zadnjič tehtala in ima cc dobrih 6kg, kar se mi zdi kar veliko. Je pa res da je tudi zrasel in sicer kakšne 3 tedne nazaj ga je meril moj oči (Nik je bil v mojem naročju), nameril je 60cm, se pravi ko se raztegne je sigurno cc tam 63cm. Brez problema lahko že nosimo številko 68. Lahko rečem in ga h krati pohvalim da je v tem mesecu dosegel veliko mejnikov. 
Posega po igračkah, ropotuljicah in lahko rečem da ima svoj najljubšo igračko. Zelo je močen in že krepko drži svojo glavico. Občasno rad pase kravice in se redno obrača na trebuh, kljub temu da mu to občasno ne paše. Zelo rad zaspi v mojem naročju in kot večino otrok se zbudi, ko ga mami odloži v posteljico. :)
Ta mesec se je začel tudi na glas smejati, kar me je najbolj razveselilo. Ugotovil je da ima rokice in te so redno v njegovih ustkih. Zelo zanimivo mu je ogledalo in ko se vidi se smeje sam sebi. 

Najbolj bi ga pohvalila pri spanju. Res da čez dan bolj malo spi, sploh sedaj ko je ta huda vročina. Spi pa toliko bolj in več v času noči. Recimo včeraj je jedel ob 19.30, zaspal ob 20.30 in se ob 7 uri zjutraj šele zbudil. No to je bil rekord za Nika. Drugače je res dobrovoljček in tudi če ne spi ni tečen, kar je res super. 

Komaj čakamo gosto hrano in mislim kar začeti že pri Nikovem 4 mesecu, saj je že kar pozoren na to kar jem. 

lp, Sandra

You Might Also Like

0 komentarji