Recept: ZDRAV IN LAHEK OBROK V VROČIH POLETNIH DNEH

Hey mamice & nosečke! Danes vam z veseljem namenjam to objavo in to jed, ki je mene v teh vročih dneh navdušila in rešila težkih jedi....

Hey mamice & nosečke!

Danes vam z veseljem namenjam to objavo in to jed, ki je mene v teh vročih dneh navdušila in rešila težkih jedi. Sigurno nisem edina, ki ji v vročih dneh ne pašejo preveč bogate jedi in niti kuhanje (potem je stanovanje še bolj vroče). Ta jed je hitra, lahka in predvsem zdrava. Mogoče se vam bo na prvi pogled zdela čudna, a sem jo sama poskusila in je perfektna. Trebušček je sit, čeprav sama nisem verjela da se bom lahko dobro najedla. 


Kaj sem torej kuhala in kaj preizkušala?
Skupaj smo združili moči s spletno trgovinico ZDRAV OBROK http://www.zdravobrok.si/. V njihovi trgovini mi je padlo v oči kar nekaj izdelkov, izbrala sem 3 in ta sestavina je ena iz med teh. Je 100% ekološka, brez glutena in brez jajc.
Govorim o testeninah in sicer o TESTENINAH IZ ČRNEGA FIŽOLA. Drugo sestavino sem izbrala mojo ljubo zelenjavo BUČKE, domače bučke. Jedi sem dodala še malo soli in pa BAZILIKE. 
Testenine iz črnega fižola so skoraj temno črne barve in na prvi pogled prav nič okusne. Zanimiva je tudi sama priprava. Vodo zavreš in jo nato odstaviš, dodaš testenine in jih pustiš stati 3-4 minute. To je to, preprosto a ne? Popekla sem bučke in tako jed še bolj obogatela. 
Testenine je poskusila tudi moja Kim, ki pa se celo ni zmrdovala. Barva ji je bila zelo zanimiva, zato se je tudi odločila za poskus. Bile so ji všeč, tako kot meni. 
Verjetno vas zanima sam okus testenin?! Presenetljivo dober je in prav nič čuden oziroma specifičen po fižolu.

Kupite jih lahko na naslednjem linku http://www.zdravobrok.si/?product=eko-testenine-iz-crnega-fizola-250-g. Cena pa je 3,60€, kar se meni zdi zelo ugodno. 
Že sledite Zdravemu obroku?
FB: https://www.facebook.com/www.zdravobrok.si/
IG: https://www.instagram.com/zdravobroksara/.

Pa dober tek!

You Might Also Like

1 komentarji

  1. I love what you guys tend to be up too. This sort of clever work and coverage! Keep up the awesome works guys I've you guys to blogroll. netflix login

    OdgovoriIzbriši