DO ČISTEGA STANOVANJA NA NARAVEN NAČIN

Pozdravljene mamice! Čisto in urejeno stanovanje mi veliko pomeni, čeprav včasih nisem tako vestna, kot ostale mame.  1 mesec nazaj sem pr...

Pozdravljene mamice!

Čisto in urejeno stanovanje mi veliko pomeni, čeprav včasih nisem tako vestna, kot ostale mame. 1 mesec nazaj sem prejela paketek bio čistil za moje stanovanje. Veliko dam na naravo, zato mi so mi prav ta čistila prirasla k srcu. Bio čistila boste našle na spletni strani oziroma v spletni trgovini https://www.biolindo.si. Tu boste našle izjemno veliko izbiro čistil, namenjeno prav za vse prostore. Poleg čistil so me navdušili predvsem mehčalci in praški, ter izdelki za nego rok. Čistila so tudi za vegane! Lepo da mislijo na našo mati naravo. 


Kaj se je skrivalo v mojem paketu?

Attitude Baby mehčalec z vonjem hruške
Planet Pure Bio odstranjevalec madežev s pomarančo - razpršilo
Method Sredstvo za pomivanje
Attitude Čistilo za kopalnico
Almawin Čistilo za kuhalno in steklokeramično ploščo
Prav vsakemu bom posvetila nekaj besed.
Našla sem tudi svojega favorita, ki me je res presenetil. Našle ga boste čisto na dnu objave.Najbolj me je zanimal mehčalec z vonjem hruške. Je hipoalergen, na rastlinski osnovi in biološko razgradljiv. Kot vse mame imam tudi jaz rada dišeča oblačila in s tem mehčalcem sem to dosegla. Oblačila dejansko zelo dišijo po hruški in vonj se zelo dolgo obdrži. Oblačila so prijetno mehka. Ker ga uporabim res minimalno, ga imam za zelo dolgo. Uporabljala sem ga predvsem za otroška oblačila. 
Mehčalec lahko kupite TUKAJ, za ceno 5,99€.

Odstranjevalec madežev s pomarančo me je prav tako kot mehčalec, zelo zanimal. Otroci, kot otroci so vedno polni madežev. Mame pa smo tiste, ki vedno drgnemo in drgnemo in uporabimo našteto kemikalj, da očistimo tiste trdovratne madeže. Prav ta odstranjevalec je praktičen, že zaradi svoje embalaže s katero samo pošpricaš po madežu, pa še čisto mala je. Tudi ta je naraven in biološki. Glavna sestavina je olje pomaranče in limone, ki res prijetno diši. S tem izdelkom sem ven spravila čokoladni sladoled, ki se je znašel na oblačilih moje Kim. Dosegla sem to kar sem želela.
Kupite ga lahko TUKAJ, za ugodno ceno 2,99€.

V paketku se je našlo tudi sredstvo za pomivanje posode. Sama sem izbrala vonj limone, na voljo pa je tudi vonj klementine. Všeč mi je praktična embalaža, z dozatorjem, katero bom uporabila tudi ko sredstvo za pomivanje posode porabim. Lepo se peni in super odstrani maščobe. V embalaži boste našle 532ml.  Kupite ga lahko TUKAJ, za ceno 3,59. 

Naslednji izdelek je čistilo za kopalnico. Izdelek brez klora, ki se je v kopalnici izkazal kot povprečen produkt. Glede na to, da ne vsebuje nobenih kemikalij je top. Embalaže je praktična in notri boste našli 800ml čistila in to za samo 4,49€.
Kupite ga lahko TUKAJ.

Kot zadnji izdelek je čistilo za čiščenje steklo-keramične plošče in prav to je moje najljubše čistilo.
Do sedaj sem uporabljala Lidlov izdelek za katerega sem dejansko mislila da je kvaliteten, a ko sem uporabila ta produkt sem resnično videla kaj pomeni kvaliteta. Plošča izgleda kot nova. Je izredno gost in tako zelo dobro očisti ploščo. Že od kar smo se vselili v to stanovanje je plošča izgledala prav nič lepo. Ni bila lepo očiščena in prav vso umazanijo sem iz nje spravila res težko (se vidi da ni bilo redno očiščeno). To čistilo je k temu pripomoglo in moja plošča izgleda kot nova. Definitivno bo v redni uporabi in ga še kupim. Kupite ga lahko TUKAJ, za samo 3,69€. 

Lp, Sandra

You Might Also Like

0 komentarji