Moji začetki: USPEH JE ODLOČITEV

Pozdravljenje! Pred mano je oblačno sobotno jutro. Nik spi, moj dragi tudi, Kim pa se potepa na morju. Obožujem jutra ko so res popolnoma ...

Pozdravljenje!

Pred mano je oblačno sobotno jutro. Nik spi, moj dragi tudi, Kim pa se potepa na morju. Obožujem jutra ko so res popolnoma moja. Ko si skuham prvo jutranjo kavico in se z velikim zadovoljstvom usedem za računalnik. Blog, to je moja strast. Uživam v tem kar delam in to mi noben ne more vzeti. Ne glede na vsa nasprotovanja, žaljivke, nesramnosti, fovšije.... me ne boste videli da bi se predala ali celo obupala. 

Zakaj pišem to objavo? O čem bo danes pisala? 
Odločila sem se da zapišem svoje začetke, svoje vzpone in padce, kaj vse sem že doživela in se nisem predala. Kanček zapisa bo namenjen tudi ženskam, ki drugim ženskam preprosto ne privoščijo uspeha, ki ne znajo živeti lastno življenje. Pisala bom o negativnosti in h krati pozitivnosti, ki me drži pokonci. 
V vseh teh letih se je nabralo kar nekaj izkušenj, tako slabih kot tudi dobrih in za prav vse izkušnje sem neizmerno hvaležna. 


PRVI ZAČETKI
Marsikdo od vas sploh ne ve, da moji začetki z blogom segajo že 7 let nazaj. OMG, še sama težko verjamem. Začela sem z lepotnim blogom, katerega sem letos marca zapustila. Preprosto nimam toliko časa, da bi lahko vodila in pisala oba. Svoje lepotne zapise sem prenesla na ta blog, blog Moderne mame. V meni je še vedno kanček lepotne blogerke in tega res ne mislim zapustiti. 
Vsaki začetki so res težki. Pred 7 leti še ni bilo toliko blogerk in tiste ki so bile, so bile res dobre in prav zato sem zelo dolgo rabila da sem sploh prišla v ospredje. Pa mi je le ratalo. Opazili so me in začela so se prva sodelovanja in obisk prvih eventov za blogerke. Presrečna sem bila! Noro sem uživala v testiranju kozmetike in predvsem ob fotografiranju produktov. To je resnično postal pravi mali hobi. Vmes je na svet prijokala Kim in niti na pamet mi ni padlo da bi svoj hobi zapustila. Malo pred drugo zanositvijo sem se odločila, da na noge postavim še en blog in sicer blog namenjen za starše. Pisati sem začela o svojih lastnih izkušnjah iz materinstva, o naših izletih, ter skupnih ustvarjanjih. Tu so bili začetki lažji, nekako sem že razumela besedo Blog. Vse je potekalo hitreje in že po prvih mesecih so se razvila prva sodelovanja. Nekako mi je ostalo v mislih, da pa mi je ta blog mogoče bolj namenjen kot pa tisti lepotni. 
Prišel je mesec marec 2017 (1 mesec pred porodom). Naredila sem še tisto zadnjo objavo, objavo o top parfumih te pomladi. Nisem si mislila, da bo pa to res tista zadnja objava. In je bila... Takoj ko sem rodila sem po hitrem postopku ugotovila, da bom svojo strast posvetila enemu in edinemu blogu, blogu Kreativna in Moderna mama. 

PRIVOŠČIM TI NEUSPEH
Letos novembra bo 2 leti od kar je blog Moderna mama prijokal na svet. V teh 2 letih sem res ponosna na svoje uspehe. Sem se pa srečala tudi s takim komentarji, ob katerih bi nekateri že popolnoma obupali. No saj ne rečem, tudi sama sem že pomislila na to. A me je vedno nekaj postavilo pokonci in moje delo, mojo strast sem nadaljevala in še vedno jo. 
Sem res zelo šokirana, ko vidim koliko žensk, mamic, žena, punc... je okoli mene, ki mi preprosto ne privoščijo srečo in uspeh. To so ljudje, ki ne znajo živeti svojega življenja in se raje vpletajo v tuje življenje. Ne bom vam uspelo, vsaj pri meni ne. 

Zakaj ne bi stale ena ob drugi in se podpirale? Zakaj je vsa ta negativna potrebna? Kako ste lahko tako zlobne? Kako lahko tako grdo napadate ostale mamice? 

Stopimo skupaj in se podprimo, svet bo postal lepši. Tu smo da si pomagamo, ne da se kritiziramo. Ozrite se okoli sebe in bodite hvaležne za stvari okoli vas. Sama sem neizmerno hvaležna za vse dobre bese od ljudi, mamic okoli mene. Hvala za vso podporo, ki mi jo določeni nudite. Vam negativčki moji pa lahko z velikim veseljem povem, da me kljub vašim sovražnim komentarjem čaka uspeh. To se dobro zavedam! Vi pa se očitno ne zavedate, da sebi delate škodo in ne meni. 
Zadnjič sem prejela celo komentar, da nisem čustveno zrela...hahaha. Seveda ne, mama 2 otrokom itak ni čustveno zrela. Ve mame (določene) res niste normalne. Kako se vam da? 

MAMI BLOGERKE
Iskreno, res iskreno sem vesela da sem našla skupek teh pozitivnih mamic, katere pa se res pozitivno podpiramo. Ne mečemo si polen po noge, kot to delajo ostale. Prav tu bi se zahvalila vsaki posebej, za vsak podarjen like, komentar in na splošno podporo. Vse skupaj se dobro zavedamo, da nas čaka uspeh in da če skupaj stopimo bo uspeh še toliko bolj večji. Če bi nas spremljali in seveda naše uspehe, nam lahko sledite na:
SPLETNA STRAN: http://www.mamiblogerke.si/
FB: https://www.facebook.com/mamiblogerke/
IG: https://www.instagram.com/mamiblogerke_slovenija/
Ponosna sem, da sem lahko del te družinice. 

PRIHODNOST MOJEGA BLOGA
Sama se vidim zelo daleč. Moj cilje je celo ta, da bi lahko pustila svojo službo. Vem da mi bo v bližnji prihodnosti to uspelo in v to ne dvomim. Ostajam pozitivna in hvala vsem kateri mi pri tem pomagate. Zelo sem vam hvaležna. <3

Lp, Sandra

You Might Also Like

0 komentarji